Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Κώστας Δρακονταειδής για την μετακίνηση του αγροτικού ιατρού

Είναι γνωστό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την μετακίνηση του αγροτικού ιατρού ο οποίος κάλυπτε τις ανάγκες έξι χωριών της Ν. Λευκάδας (Άγιος Πέτρος – Αθάνι – Δράγανο – Κομηλιό – Μανάση/Νικολή – Χορτάτα) στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής, με αποτέλεσμα να μένουν ακάλυπτοι εκατοντάδες ηλικιωμένοι άνθρωποι.
     Χθες το πρωί, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησής «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» Κων/νος Δρακονταειδής, επισκέφθηκε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Γρηγορόπουλο Ιωάννη, θέτοντας υπ’ όψιν του τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης και την ανάγκη να
επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς κάλυψης των χωριών. Να βρίσκεται δηλαδή ο ιατρός τρεις μέρες στον Άγιο Πέτρο και από μια σε Βασιλική και τα υπόλοιπα χωριά. Τέθηκαν επίσης στη συζήτηση και τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο (έλλειψη γιατρών, προσωπικού, κ.λπ.).
     Ο κ. Διοικητής μας διαβεβαίωσε ότι η απόφαση θα ανακληθεί και ότι ο ιατρός θα βρίσκεται δυο μέρες τον Αγ. Πέτρο, μια ημέρα στα άλλα χωριά και δυο ημέρες θα βρίσκεται στο Κ. Υγείας Βασιλικής.
     Εκφράσαμε την ικανοποίησή μας για την θετική αντιμετώπιση του θέματος, παράλληλα με την επιφύλαξη για το αν πρέπει να βρίσκεται ο ιατρός μια επιπλέον ημέρα στον Άγιο Πέτρο, στην οποία ο κ. Γρηγορόπουλος απάντησε ότι ενδεχομένως να επανεξετασθεί εφ’ όσον διαπιστωθεί πρόβλημα.

Υ.Γ.: Θεωρούμε θετικές τις προσπάθειες κάθε φορέα που κινούνται στην κατεύθυνση λύσης τέτοιων προβλημάτων. Όλα τα άλλα… τα αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.  
    

  Λευκάδα 12/02/2014                                                        Για τη Δημοτική Κίνηση
                                                                                       «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»
                                                                                        
                                                                                         Δρακονταειδής Κων/νος

                                                                                    Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger