Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Διαλέξεις για το Διαδίκτυο και τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες στη Ζάκυνθο

Στο πλαίσιο της Δράσης «Εξάλειψη Ψηφιακού Χάσματος μεταξύ Νησιωτικών και Ηπειρωτικών Περιοχών», το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει στη Ζάκυνθο σειρά ενημερωτικών διαλέξεων και παρουσιάσεων με θέματα σχετικά με το Διαδίκτυο και τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες.

Οι παρουσιάσεις με θέμα Επιχειρηματικότητα και Διαδίκτυο απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νησιού και θα γίνουν την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00-20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζακύνθου.
Στη συνέχεια ακολουθούν οι διαλέξεις που απευθύνονται στο γενικό κοινό, με θέμα Διαδίκτυο και Ανάπτυξη Νησιωτικών Περιοχών, που θα γίνει την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00-22:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζακύνθου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθούν ομιλίες από καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στελέχη τηλεπικοινωνιακών εταιρειών, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος με τους πολίτες.
Επιπλέον, σε συνέχεια των παραπάνω εκδηλώσεων, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεφαλονιάς για να παρουσιασθούν θέματα που σχετίζονται με το χρήση του Διαδικτύου από νέους και να γίνει ενημέρωση των μαθητών σε θέματα που σχετίζονται με το Διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.
Επιστημονικός Υπεύθυνος Δράσης: Σπ. Πολυκαλάς, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Πληροφορίες: Γραμματεία Τμήματος Τεχνολόγων Περιβάλλοντος, τηλ. 26950-27228


Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger