Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στο Φαρμακονήσι το μόνο που πνίγηκε ήταν η αλήθεια και η ανθρωπιά

Οι εξελίξεις μόνο ως δυσάρεστες μπορούν να χαρακτηρισθούν για όλους όσους έτρεξαν να ρίξουν ποτάμια δακρύων για τους αδικοχαμένους λαθρομετανάστες, ενώ την ίδια στιγμή με βάση τις πληροφορίες όσων είχαν γλιτώσει τον πνιγμό, αποδομούσαν την ηθική του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος, διαβάλλοντας και κατασυκοφαντώντας την Ελλάδα στη διεθνή σκηνή. Μάλιστα, οι καταγγελίες των ευαίσθητων στηριζόντουσαν αποκλειστικά και μόνο σε μαρτυρίες συγκεκριμένων διασωθέντων...!


Η αλήθεια όμως δεν μπορεί να κρυφτεί, τουλάχιστον σε βάθος χρόνου. Και αυτή η τρομακτική αλήθεια του συγκεκριμένου ναυαγίου δεν μπόρεσε να μείνει κρυφή ούτε στον βυθό του Αιγαίου. Έτσι, μετά από έρευνα δυτών του Ελληνικού Λιμενικού, οι αδικοχαμένοι νεκροί δικαιώνονται, το συκοφαντημένο Ελληνικό Λιμενικό αθωώνεται και ένα πλήθος από ερωτηματικά -στα οποία απαιτείται να απαντήσουν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας και πληροφοριών- ξεπετάγονται, αποκαλύπτοντας την θανατηφόρα ύπαρξη και ρόλο των τούρκων δουλεμπόρων, αλλά -πιθανότατα- και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, που συνεργάζονται σε μέγιστο βαθμό για να εισάγουν στην Ελλάδα πράκτορες, αλλά και για να δώσουν ισχυρά ηθικά χτυπήματα στον Ελληνισμό... Επίσης, μετά τα όσα αποκαλύπτει ο βυθός του Αιγαίου, αρκετοί επαγγελματίες "ευαίσθητοι" ίσως θα πρέπει να ερωτηθούν από τις αρμόδιες αρχές για την ευπιστία τους μόνο για γεγονότα και καταστάσεις που προσβάλουν την εικόνα της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού, ενώ την ίδια στιγμή είναι οι ίδιοι που τηρούν σιγή ιχθύος για στυγερά εγκλήματα που διαπράττονται είτε σε βάρος λαθρομεταναστών (συμμορίες εκβιαστών, απαγωγέων και δολοφόνων που δρουν στην Αθήνα), αλλά και σε βάρος του Συριακού πληθυσμού στον οποίο εκτονώνονται εγκληματίες ισλαμιστές τζιχαντιστές και ομάδες τρομοκρατών της Αλ Κάιντα.

Τα στοιχεία που βρήκαν οι Έλληνες δύτες στο τραγικό ναυάγιο στο Φαρνακονήσι είναι φρικιαστικά και δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους, αφού τα όσα διαδραματίσθηκαν στο ναυαγισμένο πλοιάριο εκτελέσθηκαν από ανθρωπόμορφα κτήνη, τα οποία έτρεξαν να αγκαλιάσουν οι "επαγγελματίες ανθρωπιστές".
Η Ελλάδα ξέρει από προσφυγιά. Ξέρει όμως και από δουλέμπορους. Στους πρόσφυγες αξίζει η ανοιχτή και ζεστή αγκαλιά μας, όμως η έσχατη των ποινών (και χωρίς συμφωνίες ανταλλαγής) είναι η ποινή εκείνη που αξίζει στους εχθρούς της ανθρωπότητας.

Συγκλονιστικές είναι οι καταθέσεις των δυτών που προσέγγισαν το βυθισμένο δουλεμπορικό σκάφος στο οποίο δολοφονήθηκαν γυναικόπαιδα της προσφυγιάς.

“Ήταν κλειδωμένοι στην καμπίνα, μεταξύ αυτών γυναίκες και παιδιά”. “Αναγκαστήκαμε να… σπάσουμε τους μεντεσέδες της πόρτας για να μπούμε μέσα και να αντικρύσουμε το φρικτό θέαμα”. Αυτές οι μαρτυρίες από την εκπομπή του κυρίου Θεοδωράκη και προκαλούν τεράστια ερωτηματικά.

μεταναστες φαρμακονησιΠρώτα πρώτα σε ότι αφορά την “μαρτυρία” ενός από τους “ξεκλείδωτους” ότι οι πρόσφυγες αφέθηκαν να πνιγούν από το Λιμενικό που “δεν τους πέταξε ούτε σωσσίβιο”. Αυτό, μετά τις μαρτυρίες των δυτών, συνιστά ψευδομαρτυρία αφού είναι αδύνατον αυτός ο άνθρωπος να ήταν τόσην ώρα σε ένα σκάφος και να μην είχε αντιληφθεί ότι δύστυχοι πρόσφυγες ήταν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ στην καμπίνα του. Όπως επίσης ότι παρέμειναν κλειδωμένοι και αβοήθητοι ακόμα και από τους μάχιμους “ξεκλείδωτους” την ώρα που το δουλεμπορικό κουφάρι βυθιζόταν. (Η μαρτυρία του δύτη επιβεβαιώνεται και από μαρτυρίες προσφύγων που επέβαιναν στο σκάφος).

Δευτερον, σε ότι αφορά το ποιόν κάποιων από τους “ξεκλείδωτους”. Είδαμε μάχιμους νέους να σώζονται, αποκρύπτοντας το γεγονός των κλειδωμένων προσφύγων. Συμπερασματικά, μάλλον δεν είχαν καμμία σχέση με τους δύστυχους δολοφονημένους, αφού δεν μπορεί δύο μέτρα παλικάρι να μην ματώσει τα χέρια του για να ξεκλειδώσει την πόρτα εάν μέσα ήταν το παιδί του και εάν δεν “τα κατάφερε” το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να το καταθέσει στις αρχές για να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι.

Έχοντας ως δεδομένο την ανεξέλεγκτη δράση πρακτόρων από την τουρκία που με την προβιά του μετανάστη δίνουν σε μία νύχτα τούρκους και κούρδους αγωνιστές, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουν εξονυχιστικά οι αρχές είναι η ταυτότητα των “μάχιμων ξεκλείδωτων” που προσπαθούν να καρπωθούν το δράμα δολοφονημένων γυναικοπαίδων.
Όπως επίσης τους πρόθυμους υπερασπιστές των δουλεμπόρων αλλά και του δουλεμπορίου, με πρώτον τον κύριο Γιώργο Παπανδρέου.

Τέλος, θα πρέπει να ελεγχθούν όσοι κυβερνητικοί ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να μην φτιάχνονται κέντρα υποδοχής προσφύγων στις πρεσβείες και τα προξενεία μας στις εμπόλεμες ζώνες, ώστε να υποδέχονται και να μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ και με ασφάλεια στην πατρίδα μας τους αληθινούς πρόσφυγες. Όσοι εμποδίζουν αυτή την ανθρωπιστική ενέργεια, το πιθανότερο είναι να πληρώνονται με τα μαύρα δις των δουλεμπόρων. Όσο ψηλά και αν βρίσκονται.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger