Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

EQUAL SOCIETY: ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Nέες προσλήψεις σε Λευκάδα και Πρέβεζα
Λευκάδα: Ζητούνται ειδικότητες μαγείρων, προσωπικού κουζίνας, υπάλληλοι για πρατήριο υγρών καυσίμων
Ποδαρικό με νέες θέσεις απασχόλησης κάνει το 2014 στον ιδιωτικό τομέα της Λευκάδας. Αναλυτικά, επιχείρηση επιθυμεί την πρόσληψη ατόμων με ειδικότητες μαγείρων και προσωπικού κουζίνας στην περιοχή του Αγίου Νικήτα για την περίοδο Απρίλιος – Οκτώβριος. Υπάλληλο για την πώληση υγρών καυσίμων με  μόνιμη απασχόληση ζητά το πρατήριο JET OIL στην περιοχή Καλιγόνι με την
προϋπόθεση ο άνεργος –η να είναι μέχρι 35 ετών για να ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Σε αντίστοιχο πρόγραμμα ζητεί και το τεχνικό γραφείο μελετών του κυρίου Νικόλαου Κούρτη να εντάξει άτομο με ειδικότητα ηλεκτρολόγου μηχανολόγου ή μηχανολόγου μηχανικού ή πολιτικού μηχανικού. Στη συγκεκριμένη θέση θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία των υποψηφίων πάνω σε εργοτάξιο.
Ανοιχτές παραμένουν και οι θέσεις απασχόλησης  για υπάλληλους υποδοχής και σέρβις στο ξενοδοχείο San Nicolas στον Γιαλό Πόρου που θα ξεκινήσουν να εργάζονται από το Μάιο του 2014.
Για διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων στην  εύρεση εργασίας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επαγγελματίες που αναζητούν προσωπικό να επικοινωνούν με την EQUAL SOCIETY ώστε να προστίθενται στον πίνακα της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων.

Προσλήψεις Ειδικευμένων Εργατών στον Αρχαιολογικό Χώρο Νικόπολης Πρέβεζας
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε την πρόσληψη έξι εξειδικευμένων εργατών (ΥΕ)  με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου για το έργο «Αποκατάσταση και Ανάδειξη Ρωμαϊκών και Παλαιοχριστιανικών Μνημείων Νικόπολης. Η εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων θα έχει χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους στο  γραφείο Γραμματείας της Επιστημονικής Επιτροπής Νικόπολης –ΔΙ.Π.Κ.Α. κατά τις ώρες 09:00 με 13:00 στη διεύθυνση: 5ο χλμ. Ε.Ο. Πρέβεζας – Ιωαννίνων, θέση «Ασύρματος» στην Πρέβεζα έως 21/01/2014.
Απαραίτητα προσόντα πρόσληψης είναι το απολυτήριο υποχρεωτικής εκπαίδευσης και η αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον 6μηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (αφορά στο 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων εφόσον βεβαίως υπάρξουν και υποψήφιοι με εξειδίκευση χωρίς εμπειρία).
Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψήφιους με το προσόν του απολυτηρίου τίτλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης μπορούν να επιλεγούν και οι υποψήφιοι χωρίς τίτλους σπουδών, αλλά με συναφή εμπειρία.
Δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ  http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%996%CE%91%CE%93-%CE%91%CE%A5%CE%9A

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com, www.equalsociety.gr\



ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
14/01/2013 ΕΩΣ 20/01/ 2014

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1
ΜΑΓΕΙΡΑΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ. ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ AΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
Κος Ευάγγελος Βερύκιος 2645097044, 6976675571, 6976681934.
Ταβέρνα Σαπφώ, Άγιος Νικήτας
2
2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ AΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
Κος Ευάγγελος Βερύκιος 2645097044, 6976675571, 6976681934.
Ταβέρνα Σαπφώ, Άγιος Νικήτας
3
ΠΡΟΣΛΗΨΗ 6 ΥΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 12ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ.
Υποβολή αιτήσεων στο γραφείο Γραμματείας της Ε. Ε. Νικόπολης –ΔΙ.Π.Κ.Α ώρες 09:00
με 13:00 στη διεύθυνση: 5ο χλμ. Ε.Ο. Πρέβεζας – Ιωαννίνων, θέση «Ασύρματος», Πρέβεζα
Για το έργο «Αποκατάσταση και Ανάδειξη Ρωμαϊκών και Παλαιοχριστιανικών Μνημείων Νικόπολης», Πρέβεζα . Υποβολή αιτήσεων έως 21/01/2014.
4
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΙ Η’ ΤΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
Κος Διονύσης Κούρτης 26450 24407
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Jet Oil, οδός Καραβέλα, Καλιγόνι.
5
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η’ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η’ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ. ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ.
κ. Νικόλαος Κούρτης 6997081483
Γραφείο τεχνικών μελετών στην πόλη της Λευκάδας.
6
ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014) .
κα Σπυριδούλα Αρματά 2645092810 και 6945774596
Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός Πόρου
7
ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ-Α
ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2014).
κα Σπυριδούλα Αρματά
2645092810 και 6945774596
Ξενοδοχείο SAN NICOLAS, Γιαλός Πόρου
8
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
(ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ INTERNET, WORD, EXCEL)
ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ CAMBRIDGE ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔIΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
Για πληροφορίες στην EQUAL SOCIETY τηλ. 26450 22578 ή επισκεφθείτε τα γραφεία του Οργανισμού στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας.

www.equalsociety.gr , Εmail: equallefkada@gmail.com





Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger