Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΕΛΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΥ.

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας προκηρύσσει μία θέση Αρχιμουσικού με την ακόλουθη διαδικασία, όρους και  προϋποθέσεις :

A.   ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

1.     Καθημερινή παρουσία του Αρχιμουσικού  στη Φ.Ε.Λ., λόγω της φύσεως της απασχόλησης.
2.     Εμπειρία και προϋπηρεσία σε παρόμοια ή αντίστοιχη θέση.
3.     Υπηκοότητα κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με άπταιστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας (προφορικής και γραπτής) και 5ετή τουλάχιστον διαμονή στην Ελλάδα.
4.     Υπεύθυνη δήλωση για ύπαρξη λευκού ποινικού μητρώου και έλλειψη οποιασδήποτε πειθαρχικής ή δικαστικής εκκρεμότητας  σχετική με την προϋπηρεσία σε παρόμοια ή αντίστοιχη θέση.

B.   ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΥ:


1.     Φροντίδα οργάνωσης ανθρώπινου δυναμικού της Μπάντας και των μουσικών συνόλων της Φ.Ε.Λ. (Υπαρχιμουσικός –καθηγητές– μουσικοί – μαθητές).
2.     Φροντίδα οργάνωσης του μουσικού έργου και της διδασκαλίας του.
3.     Φροντίδα και διεκπεραίωση  της προετοιμασίας , της οργάνωσης και της παρουσίας των μουσικών στις εθιμοτυπικές δημόσιες εμφανίσεις και στις πάσης φύσεως εκδηλώσεις της Φ.Ε.Λ..
4.     Φροντίδα γενικότερης αναβάθμισης του μουσικού και παιδαγωγικού έργου.
5.  Υποχρέωση σύνταξης  δύο φορές ανά εκπαιδευτική περίοδο ενημερωτικών αναφορών προς το Δ. Σ. για τη λειτουργία των Σχολών, το πραγματοποιηθέν έργο και προτάσεις αναβάθμισης του μουσικού επιπέδου των μουσικών συνόλων της Φ.Ε.Λ.
6.  Ο αρχιμουσικός αναφέρεται απ’ ευθείας μόνο στο Δ. Σ. Επίσης προσέρχεται στις συνεδριάσεις του Δ. Σ. όποτε λάβει σχετική πρόσκληση για τρέχοντα ζητήματα που τον αφορούν.

Γ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ,
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ,
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ  :

1.     Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σφραγισμένο «Φάκελο Υποψηφιότητας» ο οποίος θα περιέχει βιογραφικό σημείωμα με μία φωτογραφία, φωτοτυπίες τίτλων μουσικών σπουδών, πρωτότυπες συστατικές επιστολές (εφόσον υπάρχουν) και αναφορά στο χρόνο κατά τον οποίο ο υποψήφιος θα δύναται να αναλάβει καθήκοντα εφ΄ όσον επιλεγεί.
2.     Οι φάκελοι κατατίθενται στη γραμματεία της Φ.Ε.Λ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 17:00 έως και 20:00. Εναλλακτικά αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένο φάκελο προς τη Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας οδός Κόνταρη αρ. 1 και Σαπφούς 31100 ΛΕΥΚΑΔΑ.
3.     Καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η 10η/02/2014 ημέρα Δευτέρα.  
4.     Μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων το Δ.Σ. συνεπικουρούμενο, εφόσον κριθεί απαραίτητο, από ένα άτομο με εξειδικευμένες μουσικές γνώσεις ως συνεργάτη, θα ανοίξει τους φακέλους και θα επιλέξει αυτούς οι οποίοι θα προκριθούν για το στάδιο της τελικής επιλογής. Οι υποψήφιοι οι οποίοι δεν θα προκριθούν θα ενημερωθούν σχετικά και θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν επιστροφή  του φακέλου υποψηφιότητας που υπέβαλαν.
5.     Αυτοί οι οποίοι θα προκριθούν για την τελική επιλογή θα κληθούν σε  ορισμένη ημέρα και ώρα, να διευθύνουν τη μπάντα της Φ.Ε.Λ. σε 2 μουσικά κομμάτια της επιλογής τους, παρουσία του Δ.Σ. και του τυχόν συνεργάτη της παρ. 4.
6.     Το Δ. Σ. της Φ.Ε.Λ., μετά την αξιολόγηση όλων των ανωτέρω στοιχείων για καθέναν από τους υποψηφίους, θα προβεί κατά την κρίση του στην τελική επιλογή ενός, διατηρώντας το δικαίωμα προ της τελικής απόφασης να γνωρίσει και προσωπικά τους Υποψηφίους μέσω συνέντευξης.
            
Λευκάδα    17/01/2014

Για  το  Δ.Σ. της Φ.Ε.Λ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΗΡΟΛΙΒΑΝΟΣ        ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger