Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Συνέντευξη-αποκάλυψη του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Αραβανή, ρίχνει φως στα παρασκήνια διαχρονικά στην Λευκάδα

«Ο πίνακας και η κιμωλία με θρέφει», ανάφερε κλείνοντας την συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ prisma 95,1 και στον Παναγιώτη Κουνιάκη ο δήμαρχος Λευκάδας για την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος. Μια συνέντευξη στην οποία ο Κώστας Αραβανής ήταν αποκαλυπτικός για το πως και από ποιους σχεδιάζονταν το μέλλον της Λευκάδας, διαχρονικά μέχρι σήμερα, κάνοντας, δε, λόγο για μοίρασμα θέσεων αλλά και ρόλων…

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, αλλά και που επιβάλλεται να πάρουν θέση κόμματα και φορείς στις καταγγελίες του απερχόμενου δημάρχου Κώστα Αραβανή. Ο δήμαρχος, παρά την φιλότιμη προσπάθειά του,  δεν μας έπεισε ότι είναι άμοιρος ευθυνών, αφού ανέχονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια την κατάσταση την οποία σήμερα καταγγέλλει.  Έστω και αργά, εμείς τον
βοηθάμε επικεντρώνοντας σε όλα όσα, κατά την γνώμη μας, ήθελε ν΄ακουστούν, λίγο πριν οι πολίτες της Λευκάδας αλλά και του Μεγανησίου οδηγηθούν στις κάλπες.
Επίσης, συστήνουμε στους αναγνώστες ν΄ ακούσουν όλη την συνέντευξη και να εξάγουν τα δικά τους συμπεράσματα, αφού κι εμείς στην προσπάθειά μας να συμπυκνώσουμε την πληροφορία, σε κάποια σημεία (όχι σκοπίμως) μπορεί και να τον αδικήσαμε.
ΜΕΡΟΣ  Α
12:32:  Έφυγα από την Νομαρχία , γιατί έτσι ήταν το «σύστημα», ήρθα στον δήμο.
15:59:  Σας έχω συνηθίσει να σας  απαντώ, και σας  και στους ακροατές σας. Αυτό δεν δηλώνει πικρία (σημ. εννοεί το υστερόγραφο σε πρόσφατη δήλωσή του), αυτό στιγματίζει συμπεριφορές ανθρώπων, οι οποίοι εκτός από τα δικά τους, θέλουν να καθορίσουν και τα των άλλων… κι αυτό επιτέλους  πρέπει να τελειώσει …. Πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δικαιούμαστε να διεκδικούμε το οτιδήποτε. Ας αφήσουμε τον κόσμο να επιλέξει γι αυτό  ή το άλλο.
Δημοσιογράφος:  «Θεωρητικά» μπορεί να συμβεί ακόμα και τώρα, μπορεί ακόμα να επιλέξει, θα μπορούσατε να συνεχίσετε και ν΄ απευθυνθείτε στην κρίση του κόσμου και να συνεχίσετε το έργο σας… (διακόπτεται)
Κώστας Αραβανής: Δεν είπα εγώ αυτό, λέω γι αυτούς που κανονίζουν τις θέσεις για τους εαυτούς τους , θέλουν να μπουν εκεί που θεωρούν ότι χωρούν, και δίνουν και στους άλλους μια άλλη θεσούλα!
Δημοσιογράφος (αμήχανα): Μάλιστα ! Ε, ε θέλω να ρωτήσω … (διακόπτεται)
Κώστας Αραβανής : Κι αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν και στο πρόσφατο παρελθόν και το ζήσαμε  και στη Λευκάδα!!!
23:30: Εγώ θέλω να σας πω και κάτι άλλο. Θεωρώ ότι άτομα που μας φόρτωσαν τα μνημόνια ψηφίζοντάς τα με «ναι σε όλα» και δεν τα στήριξαν όταν ήρθε η ώρα αλλά μας το άφησαν φεύγοντας από την πίσω πόρτα, βάζοντας στον χώρο συνεργάτες τους, τώρα έρχονται, γιατί άκουσα… ως ανεξάρτητοι σωτήρες να μας σώσουν από τι; Από το μνημόνιο λες και προκύπτουν από παρθενογένεση…
διαβαστε την συνεχεια εδω

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger