Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

11χρονος ποδοσφαιριστής χάρισε το κολατσιό του σε άστεγους! (Bίντεo)


Εκεί που η ζωή, η χαρά και το παιχνίδι, συναντά την πίκρα και την δυστυχία. Ένα απίστευτο πραγματικά κοντράστ συναισθημάτων. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την κατάσταση που βιώσαμε κατά την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά στο Γήπεδο του ΡΟΥΦ την περίοδο των εορτών.

Η αλλαγή της χρονιάς για κάποιους συνοδεύτηκε με εορτασμούς, γλέντια, φιλιά και ευχές ότι το έτος 2014 θα είναι καλύτερο από...το προηγούμενο και γεμάτο χαρές. Ωστόσο, για άλλους η νύχτα της εισόδου του νέου έτους ήταν σαν όλες τις άλλες και ενδεχομένως θα μοιάζει και με τις επόμενες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι άστεγοι που διαμένουν κάτω απο την γέφυρα του Ρούφ, Λίγα μέτρα δίπλα απο το γήπεδο ''Δημήτρης Γιανακόπουλος'' που φιλοξένησε πρόσφατα αγώνες Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν έκαναν ρεβεγιόν, δεν γιόρτασαν. Η νύχτα με τα πυροτεχνήματα τους βρήκε και πάλι στο δρόμο, που έχει γίνει το σπίτι, το κρεβάτι και όλη η ζωή τους.

Είναι τα θύματα της κρίσης που δεν έχασαν πολλά ή λίγα αλλά τα ΠΑΝΤΑ!!!

Με την ευκαιρία της παρουσίας μας στο γήπεδο του ΡΟΥΦ για το εν λόγω τουρνουά αποφασίσαμε να αναδείξουμε την κατάσταση την οποία βιώνουνε ορισμένοι συνάνθρωποι μας.

Κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ, μείναμε όλοι άναυδοι. Νεαρός αθλητής πλησίασε μαζί με τον πατέρα του που τον συνόδευε και πρόσφερε στους ανθρώπους αυτούς... το κολατσιό του! Ναί καλά ακούσατε το κολατσιό του.

Μία πραγματικά απίστευτη κίνηση. Μια αρκετά αισιόδοξη και ανιδιοτελής πράξη απο τον 11χρονο Γιώργο που παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς. Μάρτυρες του περιστατικού αυτού ήταν περισσότεροι απο 20 άνθρωποι που αποχωρούσαν εκείνη την στιγμή απο το γήπεδο.

Όλοι έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον μικρό Γιώργο και τον πατέρα του, για την συμπόνοια που επέδειξαν, αλλά και για το ότι θέλησαν να παραμείνουν αφανείς και το γεγονός να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Εμείς απο την πλευρά μας ευχόμαστε να εκλείψουν τέτοιου είδους φαινόμενα και καταστάσεις και όλοι άνθρωποι να βρούν ένα ζεστό σπιτικό και ένα καλύτερο αύριο.

Όσον αφορά τον Γιώργο είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα στην ζωή του!!!

Δείτε το βίντεο
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger