Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ LEADER A.E.


Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο το θέμα που έχει προκύψει με την Αναπτυξιακή Leader Α.Ε. και τον κίνδυνο να απολεσθούν 10.000.000 € κατόπιν της Απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  με θέμα «Εξέταση των αντιρρήσεων της ΟΤΔ ως ορίζεται στο άρθρο 18 της Σύμβασης μεταξύ ΥΠΑΑΤ και Αναπτυξιακής Λευκάδας ΑΑΕ ΟΤΑ – Μη καταγγελία της Σύμβασης μεταξύ ΥΠΑΑΤ και Αναπτυξιακής Λευκάδας ΑΑΕ ΟΤΑ».

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του φορέα, αφού έλαβε γνώση της συγκεκριμένης απόφασης, απέστειλε έγγραφο τόσο στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Λευκάδας, όσο και στο σύνολο των μετόχων της, με το οποίο υπογράμμιζε την ανάγκη της κατεπείγουσας σύγκλισης έκτακτης γενικής συνέλευσης προκειμένου να εξεταστούν οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούμε με στόχο να μη χαθεί το ποσό των 10.000.000 € δεδομένου ότι τα χρήματα αυτά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε θα δώσουν κυριολεκτικά ανάσα στην αγορά της Λευκάδας τα επόμενα δυο χρόνια και αναμφισβήτητα θα τονώσουν τις επιχειρήσεις του νησιού, ιδιαίτερα δε αυτές που ασχολούνται με την οικοδομή, οι οποίες βιώνουν την ύφεση στο μέγιστο βαθμό.
Επισημαίνεται ότι αφενός μεν η διοίκηση της Αναπτυξιακής όφειλε να έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της σύγκλισης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (αφού γνώριζε την απόφαση του ΥΠΑΑΤ αρκετές μέρες νωρίτερα), αφετέρου δε παρά το γεγονός ότι η επιστολή του Επιμελητηρίου έχει σταλεί εδώ και περίπου δεκαπέντε ημέρες καμία κίνηση δεν έχει γίνει εκ μέρους της διοίκησης προκειμένου να αποσοβηθεί το ενδεχόμενο της απώλειας των χρημάτων που θα διατεθούν στην αγορά του Νομού μας! Παρά την αποστολή του εγγράφου καμία απολύτως ενημέρωση δεν έχουμε –ούτε καν προφορική!- από την διοίκηση της Αναπτυξιακής για το πώς σκέφτονται να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και εκτός αυτού φημολογείται ότι θεωρούν το πρόγραμμα χαμένο! 
Επειδή όμως μια τέτοια εξέλιξη θα είναι κυριολεκτικά καταστροφική για την οικονομία του τόπου μας, η διοίκηση του Επιμελητηρίου καλεί και δημοσίως τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Αναπτυξιακής Λευκάδας ΑΑΕ ΟΤΑ να μην κωλυσιεργούν, διότι το θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό και δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο προκειμένου να εξεταστούν οι ενέργειες στις οποίες επιβάλλεται αμεσότατα να προβούμε.
Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger