Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

EQUAL SOCIETY Χριστουγεννιάτικη γιορτή με «παλιά αγαπημένα παιχνίδια» Παράλληλα ανταλλαγή βιβλίων, δώρων και παιχνιδιών


Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή, για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός EQUAL SOCIETY την ερχόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο IONIAN STAR, που βρίσκεται στην παραλία της Λευκάδας.
 Με θέμα «παλιά αγαπημένα παιχνίδια» δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν παιχνίδια μιας παλαιότερης εποχής και παράλληλα σε όλους εμάς τη
δυνατότητα να διασκεδάσουμε και να θυμηθούμε παιχνίδια που έχουμε ξεχάσει ότι κάποτε παίζαμε.
Παρέα με το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού» ανοίγουμε για δύο ώρες το κουτί των παιδικών μας αναμνήσεων και μαζί με μικρούς και μεγάλους θα παίξουμε όπως παλιά! Παραμύθι και πολλά όμορφα ξεχασμένα παιχνίδια θα έχουν την τιμητική τους!
ΓΙΑ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΜΠΑΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ή ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ!
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΒΙΒΛΙΩΝ
Η γιορτή θα περιλαμβάνει επίσης ανταλλαγή μεταχειρισμένων βιβλίων για μεγάλους, καθώς και παιδικών βιβλίων. Πρόκειται για βιβλία που έχουν διαβαστεί και είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να ανταλλαγούν με άλλα βιβλία, που θα συγκεντρωθούν στο χώρο της εκδήλωσης.
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
Παράλληλα θα υπάρχει στο χώρο και ανταλλαγή  «δώρων» για μεγάλους και παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους. Δεν χρειάζεται να αγοραστεί το οτιδήποτε για τον απλούστατο λόγο ότι η ανταλλαγή αφορά απλά πραγματάκια, όχι απαραίτητα μεγάλης αξίας, αλλά αντικείμενα που είναι σε καλή κατάσταση και θα θέλατε να τα δώσετε για να ανταλλαχθούν με κάτι νέο για εσάς.
Το αντίστοιχο ισχύει και για την ανταλλαγή παιχνιδιών. Τα παιχνίδια που έχουν βαρεθεί πλέον τα παιδιά θα μπορέσουν με την βοήθεια εθελοντών της EQUAL SOCIETY να τα ανταλλάξουν με ένα νέο παιχνίδι για αυτά.
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να «ανταλλάξουμε αγάπη», να θυμηθούμε παιδικές μας στιγμές και τα σημερινά παιδάκια να ζήσουν ένα κομμάτι από αυτές αλλά και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι να γιορτάσουμε τα περασμένα όμορφα χρόνια της αθωότητας!
Όμορφα δρώμενα, πολύ παιχνίδι, χορός, μουσική, κληρώσεις δώρων και εκπλήξεις θα ενθουσιάσουν όλες τις ηλικίες! Με τη ζωντανή ραδιοφωνική υποστήριξη του Prisma 95,1.
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ionian Star στις 17.30 μ.μ.!  Φέρτε τα παιδιά σας, αμπαλαρισμένα παιχνίδια και δώρα, διαβασμένα βιβλία και φυσικά το κέφι σας.
ΧΟΡΗΓΟΙ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IONIAN STAR, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «Η ΓΕΥΣΗ», ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΒΕΡΓΙΝΗΣ», «MUSSES», ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ «ΥΙΟΙ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΤΩΠΟΔΗ Α.Ε.»

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία της EQUAL SOCIETY, κεντρική πλατεία Λευκάδας, τηλ.  26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com,   www.equalsociety.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger