Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Όχι στην «ενημέρωση» της κατευθυνόμενης τηλεόρασης! (βίντεο)


Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)
Αυτό είπαν με τον τρόπο τους οι φίλοι και τα μέλη της Κίνησης Ανένταχτων Πολιτών «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ».
Και έδειξαν την δικαιολογημένη απέχθειά τους  προς το τι τους  (μας) σερβίρουν καθημερινά τα δελτία ειδήσεων, κάτι που πια όλοι μας γνωρίζουμε και συναντάμε  σε  αρκετά ΜΜΕ. Πως; Με το συμβολικό σπάσιμο τηλεοράσεων!
Η Κίνηση "ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ" δημιουργήθηκε, εδώ κι ενάμισυ περίπου χρόνο, από ανένταχτους σε κόμματα πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, με σκοπό:

Την αλληλεγγύη μεταξύ των συμπολιτών , σε τοπικό επίπεδο.
Την συμβολή στη δημιουργία ενός παλλαϊκού Κινήματος ανατροπής της αιχμαλωσίας της Ελληνικής κοινωνίας στα Μνημόνια και στο καθεστώς πολιτικό σύστημα, που έχει αναλάβει εργολαβικώς την επιτήρηση των όρων αυτής της αιχμαλωσίας.
Στον τομέα της Αλληλεγγύης έχει συμβάλλει, ως τώρα, με την προώθηση Κινήσεων όπως  την πληρωμή ενός ευρώ για τέλη κυκλοφορίας, την αντιμετώπιση των Τραπεζικών εκβιασμών, την αντιμετώπιση των επαπειλούμενων κατασχέσεων για χρέη στον ΟΑΑΕ, την υποστήριξη της μήνυσης για εσχάτη προδοσία εναντίον του ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου, κ.α.
 Ο «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» κατεβαίνει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές αυτόνομα. Όνομα του Συνδιασμού : «ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ».
Μεταξύ άλλων προτείνει σχετικά με τους υποψηφίους :
1.       Να μην είναι κομματικά στελέχη οποιουδήποτε κόμματος που έχει ασκήσει κοινοβουλευτικά καθήκοντα.
2.       Να έχουν αποποιηθεί εγγράφως τη χρησιμότητα της ανάμειξης των κομμάτων στις Δημοτικές εκλογές.
3.       Να μην έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, ως Δήμαρχοι.
4.       Να έχουν αποδεχθεί εγγράφως την ανακλητότητά τους από την πλειοψηφία της Συνέλευσης του Συνδυασμού «ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ».

Οι συγκεντρώσεις γίνονται κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18οο, στο ΚΑΠΗ ΠΕΡΑΙΑΣ (οδός Ρωμανού).

Δείτε το σχετικό μας βίντεο πατώντας   ΕΔΩ



Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger