Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή απο της εκλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ


 


Την Κυριακή 15/12/13 ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας.
Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή που εκλέχθηκε από την Συνέλευση των Μελών συνεδρίασε και, σύμφωνα με το καταστατικό, εξέλεξε Συντονιστικό Όργανο (Γραμματεία), Συντονιστή και Αναπληρωτή Συντονιστή.

Συντονιστικό Όργανο Ν.Ε.
Γαρύφαλλος Γιάννης, Δρακονταειδή Ευγενία, Ζαμπέλης Σπύρος, Κατωπόδης Δημήτρης, Κούρτης Φίλιππος, Περδικάρης Θανάσης, Φατούρος Πάνος
Συντονιστής Ν.Ε.
Γαρύφαλλος Γιάννης
Αναπληρωτής Συντονιστής Ν.Ε.
Κούρτης Φίλιππος
Νομαρχιακή Επιτροπή
Γαβρίλης Γιώργος, Γαρύφαλλος Γιάννης, Γατζίας Στάθης, Γουρζή Έφη, Δρακονταειδή Ευγενία, Δρακονταειδής Κώστας, Ζαμπέλης Σπύρος, Θερμός Δήμος, Κατωπόδης Δημήτρης, Κούρτης Φίλιππος, Μικρώνης Ζώης, Νικητάκης Μάρκος, Περδικάρης Θανάσης, Πισπιρίγκος Παναγιώτης, Ράπτης Νίκος, Σέρβος Κώστας, Σιώτου Αλέκα, Σταύρακα Μαυρέτα, Φατούρος Πάνος, Φατούρου-Χαλκιοπούλου Χριστίνα, Ψάιλα Αγγελική.


Λευκάδα, 15.12.13

Από το Συντονιστικό Όργανο Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger