Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Τα αποτελέσματα του πολιτικού γκάλοπ στην Λευκάδα .

Της Άντζη Λάζαρη
Ανέκδοτα θα μπορούσαν  να χαρακτηριστούν  όσα γράφονται σε κάποια ΜΜΕ  προσκείμενα στην δημοτική αρχή ή σε επίδοξους υποψήφιους δημάρχους για τα δήθεν αποτελέσματα του τηλεφωνικού πολιτικού γκάλοπ που
πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην περιοχή της Λευκάδας. Τα επίσημα αποτελέσματα  του γκάλοπ  τα γνωρίζουν  ελάχιστοι, τα όσα  βλέπουν το φως της δημοσιότητας  τις τελευταίες εβδομάδες  είναι αυτά που βολεύουν τον κάθε υποψήφιο ή ακόμη καλύτερα αυτούς που τους πατρονάρουν, γνωστοί εκλογομάγειρες ή  ΜΜΕ που περιμένουν να εκλεγεί ο δικός τους άνθρωπος ώστε να έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα.  Φυσικά είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι  και αν δουν ότι δεν τα καταφέρνει ο εκλεκτός τους θα κάνουν την συνηθισμένη κυβίστηση και θα προσκολληθούν στον επικρατέστερο. Έτσι επιβιώνουν τα τελευταία επτά χρόνια και κανείς δεν αμφισβητεί ότι το παιχνίδι της διαπλοκής ξέρουν και το παίζουν πολύ καλά, το πρόβλημα όμως γι’ αυτούς είναι ότι οι ιθαγενείς άρχισαν να ξυπνάνε και να τους παίρνουν χαμπάρι. 
Η εφημερίδα μας  έχει αρχίσει έρευνα και στο επόμενο φύλλο  θα προσπαθήσουμε  να απαντήσουμε  σε όλο το καυτό παρασκήνιο του γκάλοπ και τα ερωτήματα που προέκυψαν.   Πχ   ποιος έδωσε την εντολή να γίνει το γκάλοπ; Ποια βασικά ονόματα του πολιτικού στίβου δεν συμπεριλαμβανόταν και γιατί;  Ποιος  άλλαξε  το όνομα του κου Σκιαδαρέση; Ποιοι   προσπαθούν να μειώσουν τα ποσοστά του κου Καββαδά και του κου Σκιαδαρέση  και γιατί το κάνουν;Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger