Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Βουλή Ε.Π.Ε. (Εξάδελφοι Περιορισμένης Ευθύνης)

Η Βουλή των εξαδέλφων, θείων, ανηψιών, υιών και θυγατέρων, μπατζανάκηδων και γαμπρών,αναβαθμίστηκε. 
Έγινε Βουλή επενδυτών, χρηματιστών, συμβούλων hedge funds, συλλεκτών ακινήτων,πάμπλουτων συνδικαλισταράδων, νόμιμων(;) μιζαδόρων!
 
Αυτή η στρούγκα κομματικών προβάτων δεν θυμίζει σε τίποτα πιά αντιπροσωπευτικό του λαού σώμα, κοινοβούλιο!
 
Μοιάζει περισσότερο με λέσχη πλουσίων, με γιάφκα διαπλεκόμενων, ληστών και απατεώνων τουκοινού ποινικού δικαίου (μόλις χθες η περίπτωση του εξάδελφου Μιχάλη, πιό παλιά η περίπτωση του ''σύντροφου'' Κίμωνα, και εκατοντάδων άλλων περιπτώσεων)...

Μοιάζει με άσυλο απόστρατων ρεμαλο-συνδικαλιστών, που εξαργυρώνουν την τεμπελιά τους και την προδοσία τους προς τους εργαζόμενους με μιά θέση στα βουλευτικά έδρανα!
 
Τί δουλειά έχει στους βουλευτές ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ένας συνταξιούχος συνδικαλιστής, προερχόμενος μάλιστα από την γνωστή πράσινη εγκληματική πολιτική οργάνωση; Ο θεσμός των βουλευτών επικρατείας έχει δημιουργηθεί για προσωπικότητες του πολιτισμού, της παιδείας, της επιστήμης, που ενώ η παρουσία τους στο κοινοβούλιο κρίνεται απαραίτητη δεν πρέπει να υποβάλλονται στην "βάσανο συλλογής ψήφων"! 
ΤΙ ΣΟΪ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, πρώην, νυν και αεί πασόκος, ώστε να κριθεί απαραίτητη η συμμετοχή του στην λίστα βουλευτών επικρατείας ενός κόμματος; ) 
Κατάντια. 
Το κοινοβούλιό μας συνιστά φοβερή ΚΑΤΑΝΤΙΑ και αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους Έλληνες.
Δυστυχώς τέτοια κοινοβούλια προσφέρουν άλλοθι για κατάλυσή τους από επίδοξους δικτάτορες...
 
Με δεδομένη την ουσιαστική διάλυσή του από τις τάχα "δημοκρατικές" κυβερνήσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών, με αποκορύφωμα τους σημερινούς θλιβερούς κυβερνήτες, των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου...
 
Είναι προτιμότερο ο ίδιος ο λαός ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την διάλυση της συγκεκριμένης βουλής, και να αντικαταστήσει όλη την συσσωρευμένη "κόπρο" του συνδικαλισμού και της οικογενειοκρατίας , με εγκατάσταση στα έδρανά της ανθρώπων τίμιων, ηθικών, ικανών,προερχόμενων μέσα από τον ίδιο τον λαό!
 
Έτσι πρέπει να γίνει.. .

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger