Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

4ος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ




Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας “Φίλανδρος” σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Δυτ. Στερεάς, τον Δήμο Λευκάδας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεαποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) προκηρύσσει τον 4ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, 21.100 μέτρα, τους Αγώνες 5 και 10χλμ. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και Αγώνας 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικού (έτος γέννησης: 2003-2008).
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή  01 Ιουνίου 2014.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Πάρκο Παραλίας Λευκάδας.
Ώρα εκκίνησης: Ημιμαραθώνιος: 09:00 π.μ., Αγώνας 10χλμ: 9:05π.μ., Αγώνας 5χλμ: 09:10π.μ.,  Αγώνας 1000μ 11:45π.μ.
Διαδρομή αγώνα: Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και το μεγαλύτερο μέρος της οποίας βρίσκεται σε περιβάλλον μεγάλης οικολογικής σημασίας. Η διαδρομή είναι μετρημένη και θα αναγράφεται ανά 1 χιλιόμετρο. Καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία, και το Λιμενικό Σώμα.
Κανονισμοί: Ισχύουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ.
Δήλωση συμμετοχής: Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα μπορεί να γίνει με ηλεκτρονική μορφή (www.filandros.com και www.greenhalfmarathon.gr). Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να συνοδεύεται με την κατάθεση του αντίστοιχου αντιτίμου στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς (ΙΒΑΝ: GR3401724540005454060725500). Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται ηλεκτρονικά ως είναι ή απλά ο αριθμός και η τράπεζα κατάθεσης. Επίσης το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να παρουσιάζεται κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής ενώ στην αιτιολογία πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του αθλητή-τριας που θα λάβει μέρος στον αγώνα.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει ο κάθε αθλητής και αθλήτρια να έχει δηλωθεί μέχρι την  Παρασκευή 09/05/2014. Όσοι προσέλθουν την ημέρα του αγώνα δίχως προηγηθείσα συμμετοχή ή δηλώσουν πέραν της ημερομηνίας λήξης των εγγραφών, δεν θα πάρουν αριθμό και δεν θα αναφέρονται στα αποτελέσματα.
Κόστος συμμετοχής: Ημιμαραθώνιος: 12€, Αγώνας 10χλμ: 8€, Αγώνας 5χλμ: 5€, Αγώνας 1χλμ: δωρεάν.
Τεχνικό T-Shirt: Κατά την εγγραφή υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας για το τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης με ανάλογο αντίτιμο.
Μεταφορά: Από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για Λευκάδα οι ήδη εγγεγραμμένοι δρομείς έχουν έκπτωση 50% την οποία θα διασφαλίσουν την ημέρα παραλαβής του εισιτηρίου τους από 29/05/2014 και έπειτα επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα. Καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να προβούν σε κράτηση θέσης νωρίτερα στα κατά τόπους πρακτορεία ΚΤΕΛ.
Διαμονή: Η Διοργάνωση έχει φροντίσει να πάρει έκπτωση από καταλύματα και ξενοδοχεία της περιοχής προκειμένου να εξυπηρετήσει το δρομικό και συνοδό κοινό. Επίσης για συλλόγους άνω των 25 ατόμων, οι οποίοι θα μεταβούν με δικό τους λεωφορείο, υπάρχουν ειδικές τιμές για τις οποίες ο υπεύθυνος της εκδρομής πρέπει να έρθει σε επικοινωνία το συντομότερο με την διοργάνωση προκειμένου να γίνει εγκαίρως η κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού κλινών.
Φιλανθρωπική συμμετοχή: Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις εγγραφές του Λαϊκού Δρόμου Υγείας 5χλμ θα διατεθεί για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων για τα οποία θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση.
Βραβεύσεις: Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης και στους 3 αγώνες. Επίσης στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα βραβεύονται οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας όπως αναγράφονται παρακάτω. Οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης δεν θα βραβεύονται στις επιμέρους κατηγορίες. Στον Αγώνα 1000 μέτρων θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι μαθητές και οι 3 πρώτες μαθήτριες Δημοτικού. Σε όλους τους αθλητές και των 4 Αγώνων (21.1 χλμ, 10χλμ, 5 χλμ, 1χλμ) που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.
ΑΝΔΡΩΝ
1. 18-29 ετών
2. 30-34 ετών
3. 35 – 39 ετών
4. 40 – 44 ετών

5 .45 – 49 ετών
6. 50 – 54 ετών
7. 55 – 59 ετών
8. 60 ετών και άνω

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Έως 30 ετών
2. 31 – 40 ετών
3. 41 ετών και άνω
Κατηγορίες 21.1 χιλιομέτρων:
Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 6 αθλητές. Σε αντίθετη περίπτωση η κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αμέσως επόμενη, ή στην προηγούμενη αν πρόκειται για την τελευταία.
Γενικά:
Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην Αφετηρία πριν την έναρξη του αγώνα 07:00-08:00πμ και την προηγουμένη των Αγώνων από τις 2-8μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας (πρώην Δημαρχείο).  Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και Λαϊκό Δρόμο Υγείας θα υπάρχει Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση. Την προηγούμενη του Αγώνα και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί Pasta Party για το οποίο θα υπάρχει ενημέρωση κατά την παραλαβή των αριθμών.

Κάθε 2.5 χλμ. περίπου σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί με νερά (2ο, 5ο, 7.5ο, 10ο, 13ο, 15ο, 18ο, χιλιόμετρο), ενώ στο 10ο θα υπάρχει και ισοτονικό. Οι αγώνες θα γίνουν με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Όλοι οι Δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger