Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σε 188 επανασυνδέσεις ρεύματος θα προχωρήσει η ΔΕΗ

Σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία

Σε 188 επανασυνδέσεις ρεύματος σε νοικοκυριά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα προχωρήσει άμεσα η ΔΕΗ στη Δυτική Ελλάδα. Ειδικότερα, θα γίνουν 90 επανασυνδέσεις στην Αχαΐα, 66 στην Αιτωλοακαρνανία και 32 στην Ηλεία.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, επίσης, τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα και με τα στοιχεία που θα προσκομίζονται, τα συνεργεία της ΔΕΗ θα προχωρούν και σε άλλες επανασυνδέσεις.

Στο μεταξύ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της ΔΕΗ, όρισε υπαλλήλους ως μέλη των επιτροπών που θα συσταθούν σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία, για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, «από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να ενημερωθούμε για το πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ενεργά και να συμβάλλουμε στη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας, έτσι ώστε να μην μείνει χωρίς ρεύμα καμία οικογένεια που αντιμετωπίζει προβλήματα».

Υπογράμμισε, ακόμη, πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι διαθέσιμες στο κοινό για να παρέχουν πληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία επανασύνδεσης, καθώς και για την αξιοποίηση του κοινωνικού οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger