Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Θεσ/κη: Ποινή φυλάκισης 14 μηνών στον πρώην δήμαρχο Πολίχνης για παράβαση καθήκοντος

Σε φυλάκιση 14 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο πρώην δήμαρχος Πολίχνης Κώστας Θεοδωρίδης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος. Η υπόθεση αφορούσε δημοτικό υπάλληλο με σύμβαση ορισμένου χρόνου, τον οποίο ο δήμος
Πολίχνης συνέχισε να απασχολεί και να αμείβει κανονικά μετά τη λήξη της σύμβασής του.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ μαζί με τον πρώην δήμαρχο καταδικάστηκε, επίσης σε φυλάκιση 14 μηνών, με 3ετή αναστολή, και για την ίδια κατηγορία, ο πατέρας του πρώην υπαλλήλου που εργαζόταν ως εργοδηγός στο δήμο και απασχολούσε τον γιο του στον τομέα ευθύνης του. Μάλιστα, o κατηγορούμενος εργοδηγός, σύμφωνα με τη δικογραφία, ανέφερε καθημερινά τον γιο του στα παρουσιολόγια, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για την πληρωμή του από τον δήμο.
Οι δύο κατηγορούμενοι, απολογούμενοι, αρνήθηκαν την σε βάρος τους αποδιδόμενη πράξη, χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν το δικαστήριο. Μετά την καταδικαστική απόφαση άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι. Αντίθετα, το δικαστήριο αθώωσε για την ίδια υπόθεση τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Πολίχνης και την προϊσταμένη της διεύθυνσης διοίκησης προσωπικού του ίδιου δήμου.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger