Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ημέρες απασχόλησης & επιχειρηματικότητας από την Equal Society
To διήμερο 25 και 26 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας και ώρα 17.00–19.00, ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός,  Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, διοργανώνει δύο πρότυπες εκδηλώσεις με άξονες τους τρόπους αναζήτησης απασχόλησης και τις ευκαιρίες άσκησης επιχειρηματικότητας.

Στόχος του διημέρου είναι η ενημέρωση του άνεργου πληθυσμού της περιοχής, οι στοχευμένες κατευθύνσεις προς τους αναζητούντες απασχόληση, η κινητοποίηση των υφιστάμενων επιχειρήσεων αλλά και η «καθοδήγηση» όλων εκείνων των πολιτών που σήμερα αναγνωρίζουν στην έννοια της επιχειρηματικότητας μια προοπτική διεξόδου από την κατάσταση της ανεργίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα 25.11.2013
·         Διαμορφώστε το επαγγελματικό σας προφίλ. Το βιογραφικό σημείωμα και η ώρα της συνέντευξης.
·         Τρόποι αναζήτησης απασχόλησης. Από την εύρεση αγγελιών έως την κοινωνική δικτύωση.
·         Εργασία στο εξωτερικό. Πως κινούμαι, οι παγίδες, τα συν και τα πλην.

                                                   Τρίτη 26.11.2013
·         Η κατάσταση των επιχειρήσεων σήμερα, ποιοί κλάδοι επιβιώνουν. Η σημασία υποτροπικών συνεργασιών.
·         Εναλλακτικά σενάρια επαγγελματικής διεξόδου. Η έννοια της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
·         Ποια εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα βρίσκονται σήμερα σε ισχύ. Εργαλεία χρηματοδότησης & Μηχανισμοί Υποστήριξης. Από την ιδέα στην πράξη, με τη στήριξη του ΕΣΠΑ ή δίχως αυτή.

Οι ενδιαφερόμενοι γα περισσότερες πληροφορίες αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2645 022578.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger