Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εκδικάστηκε στο ΣτΕ η προσφυγή των φορέων εναντίον της ΚΥΑ των ιχθυοκαλλιεργειών.


Εκδικάστηκε (επιτέλους) μετά από τέσσερις αναβολές κανονικότατα την Τετάρτη 6/11 το πρωί, η προσφυγή των φορέων ενάντια στην αμαρτωλή ΚΥΑ των ιχθυοκαλλιεργειών. Μέχρι τώρα οι αναβολές γίνονταν διότι ο εκπρόσωπος του Κράτους δεν παρίστατο να αναπτύξει τα επιχειρήματά του. Την Τετάρτη ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά και η υπόθεση εκδικάστηκε.
Θα σας ενημερώσουμε τι λένε οι πληροφορίες μας. Καταρχήν οι δικηγόροι των φορέων που θίγονται από την ΚΥΑ εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση, δηλαδή την ακύρωση της ΚΥΑ. Το ΣτΕ έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητο σε θέματα που άπτονται του περιβάλλοντος. Επίσης οι δικαστές έδωσαν πολύ σημασία και στον τρόπο και στην μεθόδευση του βραδιού της 4/11/2011 που ψηφίστηκε η επίμαχη ΚΥΑ. Πραγματικά εκείνο το βράδυ είχαμε μια μαϊμού διαδικασία που δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν από τους οκτώ υπουργούς που υπόγραψαν (θυμηθείτε εδώ την μεθόδευσης υπογραφής της ΚΥΑ). Για την ιστορία σας θυμίζουμε τα ονόματα τους: Παύλος Γερουλάνος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Νικόλαος Σηφουνάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ιωάννης Ραγκούσης, Κων/νος Σκανδαλίδης, Χάρης Καστανίδης.
Η απόφαση αναμένεται σε ένα χρόνο περίπου γιατί τόσο διαρκούν συνήθως οι υποθέσεις στο ΣτΕ. Την υπόθεση θα αρχίζουν να την εξετάζουν οι δικαστές από το νέο έτος και θα είναι ευχής έργο αν υπάρξει απόφαση μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τότε θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας να μην επιτρέψουμε καμία εφαρμογή της ΚΥΑ στην λεγόμενη ΠΟΑΥ Α3. Κάθε εφαρμογή της ΚΥΑ αλλάζει τα δεδομένα και τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την περιοχή μας


http://mytikaspress.blogspot.gr/

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger