Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Από το εμπάργκο του φαρμακείου του Αγίου Πέτρου στο εμπάργκο της εφημερίδας μας από την αντιδήµαρχο Ζωή Σκιαδά!!!!


Η εφημερίδα lefkasnews, έχει διάρκεια ζωής 19 μήνες ζωής και ευχόμαστε να συνεχίσει για πάρα πολλά χρόνια. Από την αρχή της έκδοσης της δεχόμαστε ένα ανελέητο πόλεμο από  άτομα που για δικούς τους συμφεροντολογικούς λόγους δεν τους είμαστε αρεστοί.
Επειδή είμαστε άτομα νέας γενιάς θα χρησιμοποιήσουμε μια αγαπημένη έκφραση του ιδρυτή της κοινωνικής σελίδας του fb λίγο αλλαγμένη βέβαια  γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε δισεκατομμύρια φίλους αλλά για πολύ λιγότερους και κατά συνέπεια και για λιγότερους εχθρούς. You don’t get to 500 million friends without making a few enemies 
Γνωρίζαμε ‘ότι δεν θα είναι  όλα ρόδινα και ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός στο χώρο και ειδικά από συγκεκριμένο άτομο. Επι ενάμιση χρόνο έχουν χρησιμοποιηθεί εναντίον μας αναφορές σε φυλλάδα κίτρινου τύπου και σε κάθε της στήλη αμφιβόλου επιπέδου. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία όχι γιατί φοβόμαστε απλά γιατί μας ήταν παντελώς αδιάφορη η άποψη τους για το άτομο μας. ‘Όταν όμως μιλάμε για οικονομικές ζημιές της εφημερίδας μας η οποία είναι απλά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ εκεί αναγκαστήκαμε να καταθέσαμε μηνύσεις και να απευθυνθούμε  και στον αρμόδιο ελεγκτή.
Πιο συγκεκριμένα: Την περασμένη εβδομάδα μας ειδοποίησε μια αναγνώστρια της εφημερίδας μας  ότι από το Δήμο Λευκάδας  την υποχρεώσανε να βάλει την αναγγελία γάμου της σε άλλη εφημερίδα και όχι στη δική μας, διότι σε διαφορετική περίπτωση ,  η αντιδήμαρχος Ζ. Σκιαδά δεν δεχόταν να της εκδώσει  τις άδειες γάμου. Εμείς,  μεταβήκαμε στην αντιδήμαρχο και της κοινοποιήσαμε την νομοθεσία και εγγράφως επισυνάπτοντας το έγγραφο του ΣΙΕΠΤ το οποίο ανέφερε την σχετική νομοθεσία η οποία δεν μας  απαγορεύει  να δημοσιεύουμε αναγγελίες γάμου.


 Η κ. Σκιαδά επέμενε στην άποψή της αναφέροντάς μας άσχετους νόμους και μας είπε επι λέξη (υπάρχει και βίντεο) ότι « δεν δέχεται πλέον τις αναγγελίες γάμων διότι η εφημερίδα μας δεν είναι μέσα στην λίστα η οποία   επιτρέπει να δημοσιεύουν προκηρύξεις δημοσίου». Της προτείναμε δε να δεχτεί την τελευταία αναγγελία γάμου μέχρι να

αποσαφηνιστεί από μέρους της το  θέμα αλλά ήταν ανένδοτη. Κατόπιν όλων αυτών απευθυνθήκαμε στην εισαγγελία Λευκάδας και ζητήσαμε βοήθεια. Ο εισαγγελέας μας ερμήνευσε το νόμο και μας διαβεβαίωσε ότι  έχουμε κάθε δικαίωμα να δημοσιεύουμε αναγγελίες γάμων. Η αντιδήμαρχος όμως παρά το γεγονός ότι επικοινώνησε μαζί της ο κος Εισαγγελέας δεν άλλαξε την άποψη ….
‘Ύστερα από όλα αυτά απευθυνθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα και καταθέσαμε μήνυση για παράβαση καθήκοντος .  Εκεί βέβαια ακούσαμε το άκρως άωτον  του πράγματος ότι δεν μπορούσαμε να υποβάλλουμε μήνυση στην αντιδήμαρχο για παράβαση καθήκοντος  διότι η εφημερίδα δεν είναι  ο παθών!!!  Ύστερα από μια βόλτα που έκανε η αίτηση μας σε όλο το όροφο του τμήματος  καταφέραμε    να δώσουμε την κατάθεση σε έναν άλλο ευγενέστατο και ακέραιο αστυνομικό.
Το όλο θέμα δεν είναι το αντίτιμο των δέκα ευρώ που θα είχε έσοδα η εφημερίδα από τη  αναγγελία γάμου αλλά η συκοφαντία που δεχόμαστε τόσο καιρό. Είναι αδύνατο να συλλάβω στο μυαλό μου τέτοιες στημένες καταστάσεις. Ολόκληρη αντιδήμαρχος να ασχολείται με τόσο ποταπά πράγματα,  απλά αδιανόητο. Φυσικά ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά  και τίνος συμφέροντα εξυπηρετούνται. Οι περισσότεροι από εσάς θα σκεφτείτε όλα αυτά για δέκα ευρώ ή όπως μας είπαν οι περισσότεροι υπομονή έξι μήνες είναι ακόμη. Θα περάσουν!!!

Lefkasnews

tieam
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger