Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Εμείς θα πούμε απλά ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός.??

                                                            Της Κιτσου Λαμπρινης                                
Η ΜΙΝΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ
Τις προηγούμενες ημέρες  όλοι πληροφορηθήκαμε την πολυφωτογραφημένη υπογραφή σύμβασης του Δήμου με Ιδιωτική εταιρεία  για την αποτελεσματική λύση  των  σκουπιδιών και των
χωματερών, παρόλα αυτά τα ωραία λόγια φαίνεται ότι δεν αλλάζει νοοτροπία ο άνθρωπος. Σαν λαός έχουμε χορτάσει από λόγια και επειδή το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο μοναδικό μπαλκόνι του Πνευματικού Κέντρου.  Είναι απαράδεκτο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Λευκάδας , σε ένα τόσο όμορφο κτήριο από τα λιγοστά καινούργια αξιόλογα κτήρια που έχουμε ως νησί,  να βρίσκεται μια μίνι χωματερή κυρίως ηλεκτρολογικού υλικού . 

              Αυτό το  τεράστιο μπαλκόνι παρ’ ότι  βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά  του κτίσματος δεν εμπόδισε τους ενοίκους του να το μετατρέψουν σε σκουπιδότοπο. Το κακό είναι ότι όλοι όσοι φιλοξενούνται εκεί  και ειδικά στα δημοτικά  συμβούλια που πραγματοποιούνται  ανελλιπώς κανείς ουδέποτε δεν παραπονέθηκε για την απαίσια θέα. Προφανώς θα τους αρέσει, αν σκεφτεί κανείς πόσες ώρες συνεδριάζουν κάθε φορά και πόσες φορές  κάνουν  διάλλειμα ανοίγοντας τα πορτοπαράθυρα . 
 Στο  κτήριο αυτό που ουσιαστικά συνεδριάζου όλοι οι αιρετοί που εκπροσωπούν το λαό της Λευκάδας και θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα και ειδικά στο κτήριο του κέντρου του πολιτισμού είναι απαράδεκτο να κείτονται οι γιρλάντες και οι άχρηστες μονάδες των κλιματισμών κτλ.
 Εκτός και αν μας πουν ότι περιμένουν το συνεργείο του Δήμου να τα μεταφέρει στην ανακύκλωση αλλά εκεί δεν μιλάμε για  ασυνείδητους που δημιουργούν  χωματερές σε περιουσία του δήμου. Εμείς θα πούμε απλά ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger