Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία;
    Και επιτέλους έρχεται μια μέρα που όλοι δικαιωνόμαστε και δεν θα είχε συμβεί τίποτα αν έβλεπα λίγη ανθρωπιά, γιατί δεν ανέχομαι το υφάκι το μπλαζέ με το τσιγάρο στο στόμα και μάλιστα σε δημόσιο χώρο και από αιρετό έστω και αυτού του επιπέδου. Δεν ανέχομαι τους φαντασμένους της που έλαχε να έχουν την όποια εξουσία. 

     Είναι σίγουρο ότι στις τελευταίες στιγμές ως άρχοντες και αρχοντοπαίδια   θα ζήσουμε καταστάσεις απείρου κάλους.  Θεωρώ όμως, ότι  λόγω της κρίσης θα έπρεπε να γίνουμε πιο ανθρώπινοι  και όχι τελείως απάνθρωποι. 
     Εδώ μιλάμε για θράσος, πέσανε και τηλέφωνα άνωθεν από κατώτερους ανθρώπους βέβαια που τους καταδίκασε ο ίδιος ο Θεός.
Έχουν την εντύπωση ότι  θέλουν το καλό μας,  ότι είναι ικανοί να μας βγάλουν από το τέλμα που μας φέρανε και δεν λένε να κατανοήσουν ότι αρκετά πια δεν θέλουμε  άλλη βοήθεια. 
     Οι σύμμαχοι όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα δεν προσφέρουν τίποτα στον αγωνιζόμενο Έλληνα. Μπουχτίσαμε βρε αδερφέ.
      Όλοι θα θυμόμαστε ότι σε αυτή τη δημαρχία βάλαμε τους Τούρκους στη Μαρίνα, κάναμε τούμπες για ιδίων όφελος στον Ριμπολόβλεφ και επί δύο μήνες το καλοκαίρι του 2012  και μάλιστα σε φουλ σεζόν τουριστικής περιόδου  αναπνεύσαμε τους καπνούς των σκουπιδιών που καιγόταν καθημερινά. 
       Ας μην μιλήσουμε για απευθείας αναθέσεις και φιλανθρωπίες.
 Παρόλα αυτά αυτοί  θέλουν τόσο πολύ να μας ξαναδώσουν τα φώτα τους  που στείλανε  τον δήμαρχό μας στους διαδρόμους της Χαριλάου Τρικούπη να αναμένει το πολυπόθητο χρίσμα του κόμματος του ΠΑΣΟΚ,  το οποίο το στηρίζει και αυτό με την παρουσία-απουσία του αναλόγως με τις ανάγκες του.
        Η Ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά από την ανάποδη. Το Πολυτεχνείο σήμερα , επέτειος 40 χρόνων! Τραγικό αλλά  το πολυτεχνείο θα ανοίξει μόνο για τις εκδηλώσεις και θα ξανακλείσει.           ‘Ερμαιο της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων,  ας μην επεκταθούμε με  παραλληλισμός γιατί κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε. 
     Μια ερώτηση μόνο ποιοι αποφάσισαν να μείνουν τα παιδιά μας αμόρφωτα και ποιους εξυπηρετεί το σύστημα; 
        Και εν πάση περιπτώσει ποιων τις αποφάσεις αποδεχόμαστε τόσο στωικά.

Όλα αυτά όμως,  ακούγονται τόσο λίγα  μπροστά στο ναυάγιο της Παλαίρου. Δώδεκα ανθρώπινες ψυχές βρήκαν το θάνατο μέσα σε ένα κλεμμένο σκάφος,  4 αδερφάκια μαζί με τον πατέρα τους έχασαν τη ζωή τους . Δεν ξέρω αν είχαν καν συνείδηση  αυτοί που σχεδίασαν όλη την επιχείρηση, αλλά όποιος άκουσε το θρήνο των Συρίων  όταν οι δύτες έβγαλαν τα άψυχα κορμιά των παιδιών ……. Δουλεμπόριο , το εύκολο χρήμα,  όλα για το χρήμα ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger