Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Αρχιεραισίες του ΓΣΛευκάδας

ΕΚΛΟΓΗ Δ.Σ. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Την Κυριακή 27/10/2013 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας. Το Σάββατο 02/11/2013 τα εξελεγχθέντα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα και η καινούργια σύνθεση είναι η εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μεσσήνης Σπυρίδων
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαργέλης Νικόλαος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ζακυνθινός Στέφανος
ΤΑΜΙΑΣ : Θερμός Εμμανουήλ
ΕΦΟΡΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ : Μικρώνης Λεωνίδας
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : Σβορώνος Θωμάς
ΜΕΛΟΣ : Λάζαρης Εμμανουήλ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ : Βερύκιος Κωνσταντίνος

Ευχαριστούμε πολύ τις προηγούμενες διοικήσεις  για την προσφορά τους στα δρώμενα του στίβου τα τελευταία χρόνια  όπως η καθιέρωση των Ιόνιων αγώνων στίβου, κ.α.                   Ελπίζουμε να συνεχίσουμε και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα. Στους άμεσους στόχους είναι η αγορά στρώματος του ύψους, η καθιέρωση ημερίδων ανάδειξης ταλέντων,  η συνέχιση των kidsathletics και η διεξαγωγή αγώνων εκτός Σταδίου, έχοντας βέβαια τη βοήθεια των φορέων και τη συμμετοχή όλων, αθλούμενων και μη.
Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger