Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΧΥΔΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.

Αλήτες και πολιτικοί πάνε μαζί. Καραβανάδες βουλευτές μαζί με ασπάλακες του διεφθαρμένου κοινοβουλευτικού βίου , έχουν βαλθεί από το πρωί να μας
πείσουν συνεπικουρούμενοι όπως πάντα από συστηματικά site και ΜΜΕ ότι θα βάλουν τα στήθια τους μπροστά για να μην φορολογηθούν τα σπίτια, τα χωράφια και τα ακίνητα ενός λαού που τον κατάντησαν διακονιάρη και φουκαρά και καλά να πάθει που τόσα χρόνια τους ψήφιζε και τους ψηφίζει.
Η παράσταση είναι γελοία, όσο γελοίοι είναι και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι δήθεν του έθνους.
Τα παπαγαλάκια της διαπλοκής και των συμφερόντων της που κοιτάζουν να
αρπάξουν καμιά πρόσθετη μεγαλοεργολαβία από το Δημόσιο ή τα Ευρωπαϊκά κονδύλια, παρουσιάζουν τους βουλευτές που τρεις φορές είπαν “ναι σε όλα”, σαν σωτήρες. Μάλιστα δεν διστάζουν να μεταφέρουν και εικόνες αντιπαλότητας μέσα στη Ν.Δ.
Λέγεται λοιπόν μεταξύ άλλων ότι το κλίμα στην συνάντηση των περίπου 70 βουλευτών της ΝΔ με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών που έγινε το βράδυ της Τετάρτης ήταν ιδιαίτερα βαρύ και ενισχύθηκε η εκτίμηση παραγόντων πως η κυβέρνηση θα περάσει δύσκολες στιγμές μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τον τσουχτερό και επαχθή φόρο ακινήτων. Αστειότητες και υποκρισία αισχίστου είδους. Θα ξαναπούν ναι σε όλα. Έτοιμοι είναι. Σαν παλιάτσοι και καρικατούρες, μέσα στα φθηνά κοστούμια τους.
“Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας, που συναντούσε για πρώτη φορά, τόσο μεγάλη ομάδα βουλευτών, άκουσε πλήθος επικρίσεων, παρατηρήσεων και ενστάσεων για τη φορολόγηση των ακινήτων, ενώ διέγνωσε και το διχασμό μεταξύ βουλευτών που εκλέγονται σε αστικές περιοχές και σε συναδέλφους τους αγροτικών νομών.
Τόσο ο κ. Στουρνάρας όσο και ο αναπληρωτής υπουργός κ. Χρ. Σταϊκούρας και ο υφυπουργός κ. Γ. Μαυραγάνης, διαπίστωσαν ότι η κοινοβουλευτική διαδικασία θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για την κυβέρνηση που κυριολεκτικά, με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, θα περάσει από… σαράντα κύματα.
Η ένταση κυριάρχησε από την πρώτη στιγμή, με τους βουλευτές κκ. Ι. Τζαμτζή και Γ. Βλάχο να είναι αρκετά επιθετικοί, ενώ χαρακτηριστικές ήταν και οι επικριτικές τοποθετήσεις της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, της κυρίας Φωτεινής Πιπιλή, του κ. Ανδρ. Ψυχάρη, κ.α. με τον τελευταίο να σημειώνει αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία στη ΝΔ λέει, ότι δηλαδή δεν μπορεί να τιμωρείται ο αστικός κόσμος”, γράφει το πάντα “έγκυρο” Βήμα. Δηλαδή ρε παικταράδες, που την έμαθαν την αγροτιά και τον αστικό κόσμο, ο Ψυχάρης υιός και η Πιπιλή; Στα κωλόμπαρα του Κολωνακίου που μπεκροπίνουν;
Ηρωοποίηση επιχειρείται και για τον μεγαλοτσιφλικά Χαρακόπουλο αφού τον εμφανίζουν  να είναι  ιδιαίτερα επικριτικός, “καθώς ο ίδιος έχει πλήρη εικόνα τι συμβαίνει στον αγροτικό κόσμο. Μάλιστα όταν έλαβε το λόγο, είπε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις ότι εξαιρούνται από τη φορολόγηση οι στάνες και την ίδια στιγμή να ράβουν κοστούμι 1000-1500 ευρώ για κάθε κτηνοτρόφο. «Δεν μπορείτε να παραπλανείτε τον Πρωθυπουργό» , είπε ο σωτήρας του Θεσσαλικού κάμπου.
«Δεν μπορούμε να τιμωρούμε τον αστικό κόσμο και όσους εργάζονται. Δεν μπορούμε να έχουμε υψηλές αντικειμενικές αξίες. Δεν μπορεί να εξαιρούμε στάνες και όχι τις αποθήκες των καταστημάτων» ανέφερε ο κ. Ανδρ. Ψυχάρης, ο υιός του “νταβατζή. Αστεία και γελοία πράγματα.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι εμφανίζονται “αντάρτες” κατά των επαχθέστατων νομοσχεδίων και τα τσιράκια του ΠΑΣΟΚ. Ποιου; Του ξεπουλημένου ΠΑΣΟΚ των λωποδυτών. Του Τσουκάτου, του Βενιζέλου, του Μαντέλη, του Τσοχατζόπουλου και της άλλης ντόπιας βαρωνείας της ΜΕπολιτικής βίζιτας και της αρπαχτής. Σωτήρες και του ΠΑΣΟΚ. Ε, άστε στο διάολο που εξακολουθείτε να μας δουλεύετε ψιλό γαζί.


makeleio.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger