Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Προκήρυξη 28.000 θέσεων εργασίας. Ποια τα κριτήρια

Στην τελική φάση επεξεργασίας του ΑΣΕΠ βρίσκεται η προκήρυξη για 27.948 άνεργους πτυχιούχους και αποφοίτους λυκείου. Οι προσλήψεις θα γίνουν με κοινωνικά κριτήρια και προβλέπεται να καλύψουν ανάγκες σε δήμους, δικαστήρια, ασφαλιστικά ταμεία και αλλού, ενώ η σύμβαση θα έχει διάρκεια πέντε μηνών. Ειδικότερα, οι θέσεις ανά κατηγορία εκπαίδευσης κατανέμονται ως εξής: ΠΕ 8.687, ΤΕ 9.334, ΔΕ 9.843 και ΥΕ 444. Το μεγαλύτερο ποσοστό των θέσεων (11.960) αναμένεται να καλύψει τις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής - Δυτικής Μακεδονίας, ενώ 4.829 θέσεις θα απορροφήσουν οι Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ιονίου, Κρήτης, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και 1.429 θα κατανεμηθούν σε Στερεά Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο. Προϋπόθεση για να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι αίτηση είναι να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Οι θέσεις θα αφορούν σε ειδικότητες Διοικητικών και Οικονομικών, Κοινωνιολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών, Πληροφορικής και δικτύων, Επαγγελμάτων Υγείας, Χημικών-Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων, Αρχιτεκτόνων-Πολιτικών Μηχανικών, Διοικητικού Λογιστικού, Γιατρών, Νοσηλευτών, Εποπτών Υγείας, Ψυχολόγων, Εργοθεραπευτών, Γραφιστών, Βρεφονηπιοκόμων, Βρεφοκόμων, Γεωπόνων, Γενικών Καθηκόντων κ.ά. Μόλις ολοκληρωθεί η πρόσληψη των περίπου 28.000 ανέργων, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, θα ακολουθήσει και νέα προκήρυξη για 7.300 θέσεις σε σχολεία και στην ειδική αγωγή.

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger