Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Hμερίδα με θέμα «Θαλάσσια οικονομία»

Σειρά Ημερίδων διοργανώνει την προσεχή εβδομάδα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Eνδιάμεση Διαχειριστική Αρχή) στις Περιφερειακές Ενότητές της στο πλαίσιο προετοιμασίας της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  για την επόμενη Προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Των ημερίδων αυτών έχει προηγηθεί ένας κύκλος συναντήσεων εργασίας σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες τον Αύγουστο 2013 καθώς και οι προσωπικές επαφές και συζητήσεις με επιχειρηματίες σε κάθε νομό ώστε να καταγραφούν οι προτάσεις, οι δυνατότητες, οι ιδέες για μια «έξυπνη» καινοτόμα επιχειρηματικότητα που είναι άλλωστε και στο επίκεντρο της Στρατηγικής αυτής.
Ο νέος κύκλος ημερίδων θα περιλαμβάνει στοχευμένη θεματολογία, διαφορετική σε κάθε Περ. Ενότητα, και πιο συγκεκριμένα
-  στη Ζάκυνθο : «Τουρισμός- Περιβάλλον & Πράσινη Οικονομία»
- στην Κεφαλονιά:«Πρωτογενής τομέας, Αγροδιατροφή & Γαστρονομία»
- στη Λευκάδα: «Θαλάσσια οικονομία», και
-στην Κέρκυρα:«Τουρισμός, Πολιτισμός & Δημιουργική Οικονομία».
Τις σύντομες εισηγήσεις στις ημερίδες θα παρουσιάσουν τόσο δημόσιοι φορείς όσο και τοπικοί επιχειρηματίες σχετικοί με το ειδικότερο θέμα ενώ καλούνται να τις παρακολουθήσουν συμμετέχοντας ενεργά στη διαβούλευση οι τοπικοί επιχειρηματίες, οι φορείς επιχειρηματικότητας, οι αυτοδιοικητικοί και οι παραγωγικοί φορείς.
Στη Λευκάδα, η ημερίδα με θέμα «Θαλάσσια οικονομία» θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger