Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Παραδόθηκαν παρακάμψεις στον δρόμο από Βόνιτσα για Λευκάδα και Πρέβεζα

Πριν από λίγες ημέρες ο δρόμος Βόνιτσας – Ακτίου άλλαξε ροή . Οι κατασκευαστές του δρόμου Ακτίου – Αμβρακία  λόγο εργασιών στο κομμάτι του δρόμου που έχει τις κλειστές μικρές στροφές (τον Χειμώνα αρκετά επικίνδυνες στροφές) ,έφτιαξαν και

παρέδωσαν στην κυκλοφορία μια παράκαμψη  500 περίπου μέτρων.  . Έτσι λοιπόν με την νέα παράκαμψη ο δρόμος έγινε , έστω και για λίγα μέτρα ποιό ομαλός. Αν και ο δρόμος που οδηγεί από την Βόνιτσα προς το Άκτιο είναι στενός και επικίνδυνος για τον μεγάλο όγκο οχημάτων που περνούν καθημερινά.
Επίσης νέα κατεύθυνση έχει και ο  δρόμο από Βόνιτσα προς Λευκάδα ( ενάμισι χιλιόμετρο έξω από την Πόλη της Βόνιτσας) . Οι κατασκευαστές λόγο έργων που έπρεπε να γίνουν για το δρόμο Άκτιο- Αμβρακία σε κομμάτι του έργου που είναι στον δρόμο προς Λευκάδα, παρέδωσαν στην κυκλοφορία και εκεί μια νέα παράκαμψη.
Έστω και έτσι καταλαβαίνουμε ότι κάτι κινείται στην κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Ακτίου-Αμβρακία , που η ολοκλήρωση του θα δώσει μια νέα δυναμική στην ευρύτερη περιοχή.
http://www.amvrakikosnews.com/
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger