Υπήρχαν "βρώμικοι μπάτσοι" της Ομάδας Δίας στο σημείο το βράδι της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα; Ήταν εκείνοι τους οποίους καταγγέλει -μέσα την συγκλονιστική απολογία της- η φίλη του Παύλου Φύσσα ότι είχαν πιάσει χαλαρή κουβεντούλα με τους δολοφόνους Χρυσαυγίτες;

Κι αν είναι έτσι, τι συμβαίνει εδώ αδέλφια; Μήπως το παρακράτος έστησε την δολοφονία του Φύσσα σε συνεργασία με την παρακρατική Χρυσή Αυγή (παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο πράκτορα της τότε ΚΥΠ); Τι ακριβώς συμβαίνει στην ΕΛ.ΑΣ. για την οποία ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας παραδέχεται-πως θα μπορούσε να κάνει αλλιώς με όλα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά-ότι υπάρχουν διεφθαρμένοι αστυνομικοί που έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή.
«Οι έρευνες δεν σταματούν μόνο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, για τις οποίες έγιναν προσωρινές κρατήσεις», τονίζει σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο κ. Δένδιας και προσθέτει πως «ό,τι είναι δυνατόν να διερευνηθεί, θα διερευνηθεί και δεν θα μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί». Ο υπουργός επιβεβαιώνει ότι «διεφθαρμένοι αστυνομικοί, μεταξύ άλλων, συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή» και γι’ αυτό η πολιτική εντολή είναι «πλήρης κάθαρση, ώστε να μην υπάρχει υπόνοια σκιάζουσα τη μεγάλη πλειοψηφία των εντίμων αστυνομικών».
Το ερώτημα λοιπόν- επαναλαμβάνουμε- είναι, αν κάποιοι από αυτούς τους διεφθαρμένους αστυνομικούς βρισκόντουσαν εκείνο το βράδι στο σημείο.
Κανονικά μετά την καταγγελία της συντρόφου του Παύλου Φύσσα ο κ. Δένδιας θα πρέπει να ζητήσει εδώ και τώραένορκη διοικητική εξέταση για τους άνδρες της Ομάδας Δία που εμπλέκονται. Κι αν δεν το ζητήσει ο Δένδιας πρέπει να το ζητήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας ή οι ανώτεροι αξιωματικοί-προιστάμενοί τους. Πρέπει να πράξουν το καθήκον τους μετά και τις πρόσφατες καρατομήσεις της μισής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.
Μετά την κατάθεση σοκ η ηρωική αστυνομικός-βρεβεύτηκε από τον Κάρολο Παπούλια- Αγγελική Λεγάτου η οποία έσπευσε στο σημείο και αναφώνησε "ε, όχι και μαχαίρι" να αποκαλύψει όλα όσα γωρίζει για τον ρόλο των συνδέλφων τηςΗ αίσθηση ότι έχουμε μια ακόμη δολοφονία τύπου Λαμπράκη πλανάται στην ατμόσφαιρα...