Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Το βιντεάκι που σαρώνει στο διαδίκτυο θα μείνει στην ιστορία ως έργα και ημέρες επι των ημερών των…. «ανεκδιήγητων  τσιφλικάδων» του  νησιού μας. Τι  να πω
τουλάχιστον να βγάζουμε και τα προς το ζην μας παιδιά τόσες βενζίνες και προσωπικό πάνω κάτω στο χωριό έλεος.
 Ακριβός ξύδι στο και φτηνός στο λάδι ο οικονομικός διαχειριστής του νησιού  και τον στείλανε και ως εκπρόσωπο σε χαλαρωτικό event μα να μην του το έχει κανένας , να τον καθίσουν και πίσω πίσω, έτσι για να συνηθίζει την έξοδο και από το μαυσωλείο.
Η ότι να ναι και ότι κάτσει, την είδε ήδη ως αφεντικό  και είπε να κάνει μια μάζωξη και να βγάλει και αποτέλεσμα ως ρεπόρτερ. 
Τι να πει κανείς για τα αρεστά ΜΜΕ  και την αντικειμενική ενημέρωση  που έχει ο καθείς στον τόπο μας,  όπως ο βουλευτής μας ας πούμε με την αποστολή των email  σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική  διεύθυνση, τυχαίο δε νομίζω. Και ας μην ακούσουμε πάλι ότι ήταν δημοσιογραφική ανακάλυψη η οποία φτάνει μέχρι την σύνταξη δελτίων τύπου.
Αλλά σίγουρα θα έχει πληροφορηθεί και για την καταστροφή  που έφερε στην πολιτική καριέρα του συναδέλφου της, ο οποίος την αναθεματίζει ολημερίς,  μήπως το κάνει επίτηδες μιας και είναι ο Μητσοτάκης του νησιού μας; Η διπλανή κλειδώνεται στο  γραφείο της  να μην της κάνει ποδαρικό  διότι η μέρα της πάει στράφι.
Στην πολιτική αρένα πάντως είναι τόσο το άγχος τους μήπως κατέβει  υποψήφιος συγκεκριμένος άνθρωπος που ολόκληρη η παράταξη έχει πάρει εντολή να δίνει αυτή την εξήγηση να ξορκίσει το κακό.
Πάντως και κάποιοι άλλοι έχουν χάσει την μπάλα και με το νέο ψηφοδέλτιο και δεν ξαναπροώθησαν κανένα. Πέραν του αγράμματου οικονομικού εκπροσώπου που είναι πάνω από το νόμο παρόλο που γελάει ολόκληρη η περιφέρεια αλλά είναι με εντολή αιρετού τοποθετημένος και όλα αυτά για το καλό του τόπου μας. Οι καταγγελίες όμως που φτάνουν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο για τα προσόντα του καθενός και τις θέσεις που καταλαμβάνει είναι πολλές.

Μας πολεμούν άρα πάμε καλά,  τουλάχιστον αυτό είναι πασιφανές. Σε αυτούς που κλείνουμε την πόρτα εμείς , τους παίρνουν οι μιμητές μας να μην χάνονται και από την πιάτσα. Αλλά πείτε μου ότι ζείτε από τις προκηρύξεις να ησυχάσω. Ψυχραιμία.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger