Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



Για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος οργανώνουμε τις ακόλουθες εκδηλώσεις στην πόλη της  Κέρκυρας.

1.         ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟ όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, των Αρχαιολογικών χώρων και Ιστορικών Μνημείων, από την ανατολή μέχρι και τη δύση  του ηλίου της 15ης  Σεπτεμβρίου  2013.

2.         ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ των οδών και πλατειών των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων των ΝΠΔΔ και Τραπεζών, των Αρχαιολογικών χώρων και Ιστορικών Μνημείων κατά τις βραδινές ώρες της 15ης  Σεπτεμβρίου  2013 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Ώρα 08:00΄: Έπαρση της Σημαίας στον ιστό του Νέου Φρουρίου με συμμετοχή της Φιλαρμονικής και Στρατιωτικού Τμήματος που θα παραταχθούν στο χώρο προ της πύλης του Φρουρίου.
Ώρα 10:30΄: Επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Υ. Θ. ΣΠΗΛΑΙΩΤΙΣΣΗΣ στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριος και ομιλία από τον κ. Καββαδία Νικόλαο,Υποστράτηγο ε.α
Τέλος προσελεύσεως των επισήμων στον ιερό ναό ώρα 10:25
Ώρα 11:00΄: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίου, Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Βουλευτές,  Ανώτερο Διοικητή Φρουράς, Δήμαρχο Κέρκυρας, Πρύτανη Ιονίου Πανεπιστημίου, Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Διοικητή Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιόνιων Νήσων. Επίσης από τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, εκπροσώπους των ποντιακών οργανώσεων, που εδρεύουν στο νομό και όποιο εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου επιθυμεί να τιμήσει την επέτειο.
            Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.
            Ώρα 18:25΄: Υποστολή Σημαίας, όπως κατά την έπαρση.


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ

Ο Λαός της Κέρκυρας.
Οι: Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριος, Βουλευτές Κέρκυρας, Πρόεδρος και Εισαγγελέας Εφετών, Ανώτερος Διοικητής Φρουράς, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Δήμαρχος Κέρκυρας, Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ηπείρου, πρώην Υπουργοί Κυβερνήσεων Κοινοβουλευτικών Περιόδων, Πρύτανης Ιονίου Πανεπιστημίου, Προϊστάμενος Δικαστικού Γραφείου, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κέρκυρας, Διοικητής Τάγματος Εθνοφυλακής Κέρκυρας, Διευθυντής Στρατολογικού Γραφείου Κέρκυρας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας, Επίτροπος Ελεγκτικού Συνεδρίου, Περιφερειακό Συμβούλιο, Δημοτικό Συμβούλιο, πρώην Βουλευτές, Πρόεδροι Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ., Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος εν ενεργεία, κατά ιεραρχική τάξη, Πρόεδροι Επιστημονικών Οργανώσεων, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Παράρτημα Κέρκυρας, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Παράρτημα Βορειοδυτικής Ελλάδος, Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, Πρόεδροι Αναπηρικών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, Εκπρόσωποι Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Περιφερειακοί Έφοροι Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού με στολή, Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Πρόεδροι Επαγγελματικών Οργανώσεων, Πρόεδροι Εργατικών Οργανώσεων, Πρόεδροι Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών, Πρόεδροι άλλων Σωματείων και Συλλόγων.









           


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ

Τα σχετικά με τη Δοξολογία και Επιμνημόσυνη δέηση η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας και Παξών και Διαποντίων Νησιών.
Τα θέματα που αφορούν στην παράταξη απονομή τιμών, τάξη και κίνηση τροχοφόρων οι Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές και η Δημοτική Αρχή.
Τα σχετικά με τη συμμετοχή Μουσικής στις παραπάνω εκδηλώσεις τα Δ. Σ. των Μουσικών Σωμάτων «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» και «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ».
Τελετάρχες θα είναι ο κ. Θεόδωρος Μιχαλάκης, υπάλληλος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ο κ. Φώτης Σκούρτης, Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Κέρκυρας και Αξιωματικός που θα ορισθεί από τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κέρκυρας.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι Πολιτικών   Κομμάτων, οι Πρόεδροι των Αντιστασιακών  Σωματείων, Εκπρόσωποι Πολιτικών Νεολαίων και όσοι Εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων θα καταθέσουν στεφάνι, να το γνωρίσουν στο Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (αρμόδιος ο κ. Θεόδωρος Μιχαλάκης, τηλ. 26613 62196) μέχρι της 13:00΄ ώρα της  12/9//2013.



                 
            Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ



       ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΥ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger