Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Δήμος Λευκάδας  με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο συμμετέχει και οργανώνει ποδηλατικό περίπατο  στις 22 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Κυριακή και ώρα  έναρξης 11:00 π.μ.

Η διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί είναι: Εκκίνηση από τη Ξύλινη Γέφυρα-Πνευματικό Κέντρο-Αγιος Μηνάς-Ανατολική Παραλία και τερματισμός στο Πάρκο της Παραλίας.
     Καλούμε όλους τους μαθητές των σχολείων και όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση αυτή.
     Συμβολικά για αυτή την ημέρα, δεν θα επιτραπεί η κυκλοφορία των τροχοφόρων οχημάτων από την Ξύλινη Γέφυρα μέχρι το Πνευματικό Κέντρο από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ.
     Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας, θα παρουσιαστεί και η δράση ecomobility από το 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας η οποία υλοποιήθηκε την προηγούμενη σχολική χρονιά και είχε ως στόχο την καταγραφή των προβλημάτων που πραγματοποιούνται από την αλόγιστη χρήση των οχημάτων.

 **Παράλληλα την ίδια ημέρα από τις 10:00 π.μ. εως τις 14:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο της Παραλίας και η εκδήλωση για την Ανακύκλωση**                                                                                                ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger