Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ "ΒΑΛΕΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;

Σήμερα εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα κατά πολίτου της Τρίπολης, της κ. Παπαδοπούλου. Ο αιτών ήταν ο Δήμαρχος της Τρίπολης μετά της συζύγου του.
Τι εγκληματικό έκανε η συνδημότισά μας; Δημοσίευσε ΕΓΓΡΑΦΑ από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τα οποία αφορούσαν ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ (που αφορούσαν είδη πληροφορικής) του Δήμου, στην ...σύζυγο του Δημάρχου!
Ο Δήμαρχος επιχειρεί λοιπόν να φιμώσει ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ και ΤΙΜΙΕΣ φωνές που υπάρχουν στην Τρίπολη. Με το θέμα έχουμε ασχοληθεί και σε προηγούμενα posts.
Οι απορίες μας:
ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΥΦΛΗ" η δικαιοσύνη; Αυτό θα το δείξει η απόφαση του δικαστηρίου, σε μια υπόθεση ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ να εξελιχθεί έτσι.
Έχει δικαίωμα ο Δήμαρχος να δίνει απ' ευθείας αναθέσεις σε συγγενικά του πρόσωπα; ΣΑΦΩΣ και ΟΧΙ, το απαγορεύει ο Νόμος. Αλλά και νόμος να μην υπήρχε, ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ αυτό σαν πράξη; Και πάλι σαφώς όχι.
ΕΑΝ ένας ΔΗΜΑΡΧΟΣ είναι καθαρός, θα επιχειρούσε να "φιμώσει" τέτοιες φωνές; Σαφώς και όχι. "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ αστραπές δεν φοβάται" λέει ο λαός.
Ο λαός λέει και κάτι άλλο σοφό: "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Εβδομάδες τώρα, αναγράφονται στα blogs τα καμώματα του Δημάρχου. Έχουν δημοσιευθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Έχουν καταγγελθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ από τον κ. Σαμαρτζή.

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ να ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ, καθόμαστε και γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου: να διώκεται ο καταγγέλων! Γιατί; Μα διότι είναι ένας απλός πολίτης.. ΠΩΣ τολμά να τα βάζει με την εξουσία;
Θα θέλαμε πραγματικά να ήμασταν μέσα στην αίθουσα σήμερα να ακούσουμε τι έλεγε ο δικαστής.. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (και μάλιστα ΣΥΖΥΓΟΥ!) του ΔΗΜΑΡΧΟΥ, η διαδικασία θα έπρεπε να τελειώσει ΑΜΕΣΑ ΕΚΕΙ. Βέβαια, δεν ξέρουμε τα δικονομικά, αλλά κάπως έτσι φανταζόμαστε ότι θα λειτουργούσαν τα πράγματα σε ένα ευνομούμενο κράτος.
Η ωφελιμιστική διασπάθηση του δημοσίου χρήματος, ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, σε περίοδο εκτάκτου ανάγκης της Πατρίδας μας, σε περίοδο που ο λαός στενάζει από τη δυσβάχτατη λιτότητα, θα πρέπει ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ με ισόβια.
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ: Στο διαδίκτυο, δύο από τα ποιό δημοφιλή ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ portals, το ARCADIA PORTAL και το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ, ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ. Για ποιό λόγο φίλτατοι; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η ΑΛΗΘΕΙΑ; Τι φοβάστε (αν φοβάστε;) Είναι μία υπόθεση που απασχολεί (άσχετα αν δεν έχει γίνει αντιληπτό) ΧΙΛΙΑΔΕΣ κατοίκους της πόλης μας; Δεν σας ενδιαφέρει η αναγνωσιμότητα στο φινάλε; ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ να καλύψετε την υπόθεση. Εμείς εδώ δεν είμαστε ειδησεογραφικό blog, αναπαράγουμε κάποιες ειδήσεις και θέτουμε ΕΥΛΟΓΑ ερωτήματα. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ απο εσάς να μας φωτίσετε. Εάν δεν το πράξετε, τότε μπορούμε να υποθέτουμε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Το θέμα θα το παρακολουθούμε στενά. Ελπίζουμε ΓΡΗΓΟΡΑ η Δικαιοσύνη, να αποδοθεί.
Ευχόμαστε στην κ. Παπαδοπούλου καλή δύναμη, και καλή επιτυχία. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η Πατρίδα μας θα συνέλθει αργά ή γρήγορα και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.
Πηγή: skinious.blogspot.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger