Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Ταξιδιωτικό αφιέρωμα για τη Λευκάδα στη μεγαλύτερη εφημερίδα του Βελγίου

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου ένα εντυπωσιακό 3-σέλιδο ταξιδιωτικό αφιέρωμα για τη Λευκάδα στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Βελγίου «Het Laatste Nieuws»  που φτάνει μέχρι και τους 1,162,000 αναγνώστες.   



Το άρθρο που δημοσιεύθηκε σε Κυριακάτικο ένθετο της εφημερίδας στις 10 & 11 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε από τη δημοσιογράφο  Mrs. Leentje De Leeuw που φιλοξενήθηκε στο νησί μας τον Ιούλιο. Η φιλοξενία οργανώθηκε από κοινού και σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο του προγράμματος Εliza was here και αποτελεί συνέχεια των ενεργειών του Επιμελητηρίου Λευκάδας μετά την παρουσίαση του νησιού μας στο Βέλγιο τον περασμένο Απρίλιο. 


Στο άρθρο με κεντρικό τίτλο ‘’Κολυμπώντας σε 50 πινελιές γαλάζιου’’, η Λευκάδα παρουσιάζεται  από τη δημοσιογράφο με πολύ ευμενή σχόλια αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι διαθέτει την πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας, μια μοναδική ατμόσφαιρα αλλά και  πολύ καλό φαγητό.

Η ενέργεια αυτή εμπίπτει στη γενικότερη στρατηγική του Επιμελητηρίου Λευκάδας που πέρα από το άνοιγμα νέων αγορών είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας και η θετική τουριστική εικόνα του νησιού που αναδεικνύεται αποτελεσματικά και αξιόπιστα από διαμορφωτές γνώμης και όχι πολυδάπανες και αναποτελεσματικές καταχωρήσεις (αξίζει να σημειωθεί ότι το αναγραφόμενο κόστος για μια ολοσέλιδη καταχώρηση στο κύριο φύλλο της εφημερίδας είναι 42,900 ευρώ!). Να σημειωθεί επίσης ότι πέραν της αύξησης αναγνωρισιμότητας,  τα ταξιδιωτικά άρθρα δημοσιογράφων, κατατάσσονται στις υψηλότερες θέσεις αξιοπιστίας και αποτελούν πηγή ενημέρωσης για μελλοντικά ταξίδια των αναγνωστών. 

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η προσπάθεια για το άνοιγμα νέων αγορών απαιτεί χρόνο και  επιμονή με συνεχείς αποτελεσματικές ενέργειες. Για το λόγο αυτό συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, και στις 24 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία και πάλι με το Eliza was here θα επισκεφτεί το νησί μας άλλος ένα δημοσιογράφος από το περιοδικό Vitaya που θα φιλοξενήσει ταξιδιωτικό άρθρο της Λευκάδας την άνοιξη 2014.  To Vitaya είναι ένα μηνιαίο γυναικείο περιοδικό που εκδίδεται από το ομώνυμο τηλεοπτικό κανάλι και έχει ως θέμα μεταξύ άλλων τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τη μόδα και τα ταξίδια.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες που συνέβαλαν και θα συμβάλουν στη φιλοξενία δημοσιογράφων και αναδεικνύουν τη θετική εικόνα που αρμόζει στο νησί μας. 



Υ.Γ. Συνημμένα θα βρείτε και το δημοσιευμένο άρθρο.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger