Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Θανάσης Καββαδάς: Θέλουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα


Ο νέος αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας και μίλησε το παιχνίδι του σουπερ-καπ την Κυριακή στη Λευκάδα, για τα προβλήματα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αλλά και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
Η συνέντευξη του Θανάση Καββαδά στο PrevezaSports.gr:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσο έχει αλλάξει ο ρόλος σας παραγοντικά μετά την ανάληψη από την πλευρά σας της θέσης του αντιπροέδρου στην ΕΠΣ; Σίγουρα δεν είναι μία θέση ασήμαντη...
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ: Ξεκινάμε από το 2ο σκέλος της ερώτησης: σίγουρα δεν είναι ασήμαντη. Είναι τιμή για μένα και αισθάνομαι υπερήφανος ως αντιπρόεδρος της ΕΠΣ που εκπροσωπεί σωματεία σε Πρέβεζα, Λευκάδα και Αιτωλοακαρνανία (Δήμος Ανακτορίου). Ο ρόλος μου έχει αλλάξει μόνο σε ό,τι αφορά το «αντικείμενο» καθώς προέρχομαι από το χώρο του μπάσκετ. Αγαπώ το μπάσκετ, δε μπορώ να το κρύψω, άλλωστε παραμένω στο χώρο αυτό, δεν έχω φύγει. Αυτό όμως δε με εμπόδισε να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΕΠΣ Θωμά Κάρτσακλα, ο οποίος μου ανέπτυξε το σκεπτικό του σχετικά με την αγωνιστική άνοδο και βελτίωση της διοικητικής υποστήριξης της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Τα επιχειρήματά του βρήκαν ανταπόκριση στην συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων με τα οποία ήρθα σε επαφή και συζήτησα μαζί τους, πριν πάρω την οριστική απόφαση να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΕΠΣ.
Έχοντας μία μακρά πορεία στον χώρο του μπάσκετ, αισθάνεστε δικαιωμένος που πλέον κατέχετε θέση στο Δ.Σ. της ΕΠΣ; Νιώθετε την ικανοποίηση σε προσωπικό επίπεδο;
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ: Και βέβαια είμαι δικαιωμένος και νιώθω ικανοποίηση με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα σωματεία και στους 3 νομούς και με ανέδειξαν πρώτο σε ψήφουςσύμβουλο. Ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι τη μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των σωματείων.
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στη Λευκάδα θα γίνει για πρώτη φορά το σουπερ-καπ ανάμεσα σε πρωταθλητή και κυπελλούχο της ΕΠΣ. Ποιος εμπνεύστηκε τη δημιουργία του σούπερ καπ; Ποιος είναι ο στόχος του θεσμού;
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ: Ήταν μια προεκλογική εξαγγελία η οποία υλοποιήθηκε άμεσα. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να προσωποποιήσω αποφάσεις και προτάσεις γιατί λειτουργούμε ως ομάδα. Η πρόταση που έκανα στο ΔΣ να γίνει το SUPERCUPστη Λευκάδα έγινε αποδεκτή ομόφωνα και επίσης έγινε αποδεκτή και από τα δύο σωματεία (Πρέβεζας – Φιλιππιάδας) να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.
Αντιμετωπίζει προβλήματα η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας;
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ: Σίγουρα προβλήματα υπάρχουν. Γι’ αυτό το λόγο μας εξέλεξαν,  για να επιλύσουμε όσον το δυνατό περισσότερα. Ένα πρόβλημα σοβαρό, όπως και σε όλες τις Ενώσεις στην Ελλάδα, είναι το οικονομικό γιατί η χρηματοδότηση είναι πολύ δύσκολη από την Ομοσπονδία καθώς έχουν γίνει περικοπές σε όλες τις ομοσπονδίες από τη Πολιτεία. Αρχίσαμε να λύνουμε κάποια προβλήματα όπως για παράδειγμα, ανοίγοντας το Γραφείο εξυπηρέτησης της ΕΠΣ στη Λευκάδα περιορίσαμε σε μεγάλο βαθμό τις μετακινήσεις των παραγόντων των σωματείων της Λευκάδας (που αναγκαστικά πήγαιναν  στην Πρέβεζα για να εξυπηρετηθούν) εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα. Αυτές τις μέρες γίνεται η εγκατάσταση της ιστοσελίδας, η οποία αναμένεται να είναι  έτοιμη προς χρήση με την έναρξη των πρωταθλημάτων, ώστε να υπάρχει άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση και επικοινωνία. Στο αγωνιστικό μέρος προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των πρωταθλημάτων με την θεσμοθέτηση των playoutστην Α’ Κατηγορία και playoffστην  Β’ Κατηγορία. Τα εξοδολόγια των διαιτητών μειώθηκαν σε 20€ στην Α’ Κατηγορία και 15€ στη Β’ Κατηγορία οπότε με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, θα πληρωθεί ένα μέρος της αμοιβής των γιατρών – νοσηλευτών. Κάτι που από του χρόνου θα είναι υποχρεωτικό, αφού έχει μπει στην φετινή προκήρυξη.                                        
Ποια είναι τα μηνύματα που παίρνετε από τα σωματεία;
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ: Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πιο κοντά τους, να συμμετέχουμε στα προβλήματα, να έχουμε πιο συχνή παρουσία στα γήπεδά τους. Η φιλοσοφία μας είναι να συνεργαζόμαστε και να συναποφασίζουμε με τα σωματεία. Να είναι δηλαδή συμμέτοχα στις αποφάσεις της ΕΠΣ κι όχι απομονωμένα από αυτές.
Πώς κρίνεις την κατάσταση των ποδοσφαιρικών γηπέδων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας;
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ:  Εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες επισκέψεις στα γήπεδα τις οποίες δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα. Έχουμε επισημάνει και καταγράψει μέχρι στιγμής κάποια προβλήματα και, όταν ολοκληρωθεί η καταγραφή των προβλημάτων, θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας για τη βελτίωση των γηπέδων σε ό,τι αφορά ασφάλεια, περίφραξη, βελτίωση αποδυτηρίων-αγωνιστικών χώρων στους Δήμους. Αυτές είναι οι δικές μας ευθύνες ως Ένωση. Από την άλλη, αυτοί που εκπροσωπούν την πολιτεία και είναι αρμόδιοι για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, θα πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες.
Συνοψίζοντας, ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΕΠΣ στα ποδοσφαιρικά σωματεία ενόψει της νέας σεζόν;
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ: Θέλουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα στο αγωνιστικό κομμάτι με την θεσμοθέτηση των playoff– playoutκαι παράλληλα την επιμόρφωση των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων μέσω σεμιναρίων ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή μας. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το κοινωνικό μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός είναι πολιτισμός ώστε να προσανατολίσουμε τα νέα παιδιά προς την κατεύθυνση αυτή για να αποφεύγουν μάστιγες της εποχής όπως τα ναρκωτικά και η κακή χρήση του διαδικτύου.
Κλείνοντας, θέλω να κάνω έκκληση σε όλες τις διοικήσεις ποδοσφαίρου αλλά και στους αθλητές και φιλάθλους της περιοχής να δώσουν το παρόν για να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση του SUPERCUP, η οποία γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΠΣ. Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε αυτή η ΓΙΟΡΤΗ για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ να αποτελέσει ακόμη έναν θεσμό!.
Σας περιμένουμε στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013, στις 5 το απόγευμα. Να είστε όλοι εκεί!  
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger