Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΣΛ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ:7ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με επιτυχία διεξήχθη ο 7ος Γύρος της  Λίμνης την 15/09/2012 στα Γιάννενα. Ένας αγώνας 30 χλμ ασφάλτινης διαδρομής στον οποίο ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας «Φίλανδρος» συμμετείχε με 9 αθλητές. Καλύτερη επίδοση της αποστολής πέτυχε ο Βασίλειος Σταύρακας με χρόνο 2.07’10’’ όπου
του χάρισε την 2η θέση στην κατηγορία του και αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ. Στον ίδιο αγώνα 2ος στην κατηγορία του ο Ιωάννης Καραμποΐκης με χρόνο 2.09’19’’ ενώ την 3η θέση στην κατηγορία του έλαβε ο Βουκελάτος Άγγελος με 2.57’16’’. Στην ίδια διοργάνωση πραγματοποιήθηκε παράλληλα και αγώνας 5 και 10 χλμ όπου ο σύλλογος έδωσε το παρών με 4 αθλητές. Στα 10 χλμ η Γεωργία Μάλαμα κατέλαβε την 2η θέση της Γενικής Κατάταξης στις γυναίκες με χρόνο 42’46’’, που αποτελεί και προσωπικό της ρεκόρ.
Επόμενες συμμετοχές του ΑΣΛ Φίλανδρου είναι:
1.            28/09/2013 στο Αιτωλικό. Αγώνας 12 χλμ για αθλητές και περιπατητές και Αγώνας 500 μέτρων για μαθητές. Στο τέλος των Αγώνων θα πραγματοποιηθεί γιορτή ψαριού.
2.            06/10/2013 στην Κεφαλονιά. Αγώνας 32χλμ και 5χλμ για αθλητές καθώς και Αγώνας 500 μέτρων για μαθητές.
3.            19/10/2013 στην Θεσσαλονίκη. Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 21.1χλμ και παράλληλου Αγώνα 5 χλμ.
4.            10/11/2013 στην Αθήνα. Κλασσικός Μαραθώνιος και παράλληλοι Αγώνες 5 και 10 χλμ.
5.            17/11/2013 στην Κωνσταντινούπολη. Μαραθώνιος δρόμος καθώς και παράλληλοι Αγώνες 8 και 15 χλμ. Η εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί θα είναι 6μερη με ημιδιατροφή καθώς και ξεναγήσεις σε τοπικά αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής. Στην εκδρομή μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές, συνοδοί αλλά και απλοί εκδρομείς. Η εκδρομή θα γίνει μόνο εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 30 ατόμων.
            Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για κάποιον από τους ανωτέρω Αγώνες να επικοινωνήσουν μαζί μας προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή σύντομα και να έχουν την έκπτωση της ομαδικής εγγραφής.
            Τέλος αξίζει να ενημερώσουμε πως οι Ακαδημίες Στίβου, Τριάθλου και Ποδηλασίας του Συλλόγου αρχίζουν την 30η Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα με αυτές, ειδικά τμήματα ενηλίκων θα απασχολούν μεγαλύτερες ηλικίες αλλά και γονείς προκειμένου να γεμίζουν εποικοδομητικά τον χρόνο τους συνεισφέροντας στην προσωπική τους ευεξία αλλά και να είναι παράδειγμα στα παιδιά τους για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Τέλος μετά από 2ετή προπαρασκευή των Ακαδημιών Στίβου γίνεται έναρξη του Αγωνιστικού Τμήματος Στίβου.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger