Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Καλό ξεκίνημα για την Νίκη Λευκάδας! Γ.Ο.Αμφιλοχίας-Νίκη Λευκάδας 31-62


  Την Παρασκευή 20-09-2013 στην Αμφιλοχία οι κορασίδες της Νίκης Λευκάδας στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ 2013-14  στο 3ο όμιλο, επικράτησαν άνετα  της τοπικής ομάδας .Στο τρίτο δεκάλεπτο η αθλήτρια Μπότση Μαριλένα τραυματίστηκε με κάταγμα στο αριστερό χέρι όπου και
μεταφέρθηκε στην Λευκάδα για την περίθαλψή της.
    Το Δ.Σ. της Νίκης Λευκάδας ευχαριστεί θερμά το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην μικρή μας αθλήτρια και της εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας.
Δεκάλεπτα:4-18,11-35,23-54,31-62
Διαιτητές: Ζέρβας Κ.-Γρούμπας Λ.
Νίκη Λευκάδας-Δουβίτσας: Βάννα, Μεταξά, Διακουμάκου 20,Λιοπύρη 8, Μπάρκα 9,Ρεκατσίνα 8,Λογοθέτη 7,Λιβιτσάνου 4,Βουκελάτου 4,Μπότση, ,Ιωακειμίδου, Κοντογιώργη, Κρητικού, Μάκου.
Γ.Ο.Αμφιλοχίας-Σταμούλης: Τραγουδάρα 1,Παπαζέκου 4,Παπαγεωργίου Α 2,Δημητρέλου 5, Παπαγεωργίου Σ.4, Γιανέλου Α. 2,Ζήση 13,Πινέλη,Σερδενέ Σ. Σερδενέ Α., Κων/νου, Γιανέλου Φ.

 «Διπλό» στην Καλαμαριά για τη Νίκη Λευκάδας

   Καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο η γυναικεία ομάδα της Νίκης Λευκάδας πέρασε  από την Καλαμαριά επικρατώντας με 54-58 του Απόλλωνα.
    Οι παίκτριες του Νίκου Δουβίτσα πήραν
  διαφορά που έφθασε σε διψήφιο  νούμερο στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ στην  τελευταία  περίοδο οι γηπεδούχες απλά μείωσαν το σκορ.
Δεκάλεπτα: 12-10, 27-31, 38-49, 54-58
Διαιτητές: Μελανίδης Ν.-Ντόγκας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ(Ατακτίδης): Κοτσαφτίκη, Θεοδωρίδου, Τσαντάκη 6, Γούλα, Παπαγακή, Καλαντίδου 12, Νασουφίδου 4, Ψαρρά 7(1), Κωστοπούλου 10, Φλώρου 7, Τσιτσου 8(2), Ακσεχέρογλου.
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Δουβίτσας-Βαφιάς): Κρητικού 3(1), Αργυρού, Τζίμπο 6(2), Γράψα, Σαμολαδά 12(1), Κέμαβορ 14, Ψυχογιού 9(1), Σούνδια 2,  Καββαδία, Σταματέλου, Δεληγιάννη 12. 




Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger