Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

20 ΤΟΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Νέα επιτυχία για την θηροφυλακή της οποίας ο υπάλληλος Α. Καραλής σε συνεργασία με το δασαρχείο Αμφιλοχίας, προέβησαν σήμερα το πρωί σε έλεγχο σε περιοχή λίγο έξω από το τοπικό διαμέρισμα του Αγίου Νικολάου μετά από πληροφορίες που είχε ο θηροφύλακας και ανακάλυψαν παράνομη υλοτομία περίπου 20 τόνων.
 Τα ξύλα ήταν αγριελιές, φράξα και πουρνάρια. Ο Α. Καραλής μαζί με τους δασοφύλακες που κατέφθασαν στην περιοχή προχώρησαν όπως ήταν φυσικό στην κατάσχεση των κομμένων δέντρων.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως η παράνομη υλοτομία πέρασε στην αρμοδιότητα της Θηροφυλακής μόλις πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου και πριν καλά καλά συμπληρωθούν δύο μήνες είχαμε ήδη την πρώτη μεγάλη επιτυχία.
Το μόνο αρνητικό της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο δράστης ή οι δράστες δεν ήταν εφικτό να συλληφθούν καθώς δεν βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και παρά το γεγονός ότι οι αρμόδιοι τους περίμεναν για αρκετές ώρες έτσι ώστε να προβούν στην σύλληψη τους.
Όσο πλησιάζουμε τον Χειμώνα τα συγκεκριμένα κρούσματα αναμένεται να αυξηθούν καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες λόγω και της ανεβασμένης τιμής του πετρελαίου θέρμανσης. Αλλά θα πρέπει όλοι οι λαθροϋλοτόμοι πλέον να γνωρίζουν πως τα μέτρα προστασίας έχουν αυξηθεί και το παράνομο έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι…
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν…
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
http://amvrakikosnews.com

Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger