Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Φυλάκιση σε άνεργο πατέρα για κλοπή μαρκαδόρων αξίας 12 ευρώ

Σε φυλάκιση 20 ημερών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ένας άνεργος πατέρας, ο οποίος έκλεψε από πολυκατάστημα στο Βόλο μαρκαδόρους αξίας 12 ευρώ.
Ο 46χρονος είχε πάει να αγοράσει σχολικά είδη για την κόρη του, όπως είχε ζητηθεί από τους δασκάλους, ωστόσο, όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα
που μπορούσε να διαθέσει ήταν λιγότερα από την αξία τους. Έτσι έκλεψε τους μαρκαδόρους αλλά η κίνηση του έγινε αντιληπτή. Ο υπεύθυνος του καταστήματος κατέθεσε μήνυση εναντίον του και ο άνδρας συνελήφθη, κατηγορούμενος για κλοπή.
Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης ενώ δεν ζήτησε προθεσμία. "Το έκανα και το παραδέχομαι. Δεν ήθελα, όμως, να λείψει τίποτα από το παιδί μου. Μόνο γι’ αυτό το έκανα. Είχα μαζί μου μια λίστα με τα σχολικά είδη που της ζήτησαν από το σχολείο. Παίρνοντας τα πρώτα είδη από τα ράφια υπολόγισα ότι δεν θα μου έφταναν τα χρήματα για όλα. Τότε έβαλα στην τσέπη μου τους μαρκαδόρους, για να μη στερηθεί τίποτα το παιδί μου. Όταν με κατάλαβαν, ήθελα να με καταπιεί η γη. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου που είχε μέσα 20 ευρώ και τα πήραν. Ζητάω συγνώμη και δεν πρόκειται να το ξανακάνω" είπε χαρακτηριστικά, όντας συναισθηματικά φορτισμένος.
Πληροφορίες από taxydromos.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger