Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Στην προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας της Διαχειριστικής Αρχής στη Ζάκυνθο προήδρευσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων ΝήσωνΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 Κέρκυρα 27 Αυγούστου
  


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 Κατά την επίσκεψή του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.  Σπυρίδων Σπύρου, στην Ζάκυνθο  προήδρευσε  στην προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας της Διαχειριστικής Αρχής, με την συμμετοχή του  Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ Δ. Μυλωνά,  Περιφερειακών Σύμβουλων,  Καθηγητών  του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και Επιχειρηματιών  της Ζακύνθου.


Σκοπός της ομάδας εργασίας ήταν η  προετοιμασία της Περιφερειακής Στρατηγικής για την Έξυπνη Εξειδίκευση στα Ιόνια Νησιά.

 Κατά την ομιλία του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Σπύρου επισήμανε ότι στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020 η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει εξαιρετικά μεγάλη βαρύτητα στην εφαρμογή των Στρατηγικών Έξυπνης Εξειδίκευσης σε όλες τις Περιφέρειες και σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  δεδομένου δε, ότι τα νέα Περιφερειακά Προγράμματα της περιόδου 2014 – 2020 θα δίνουν μεγάλη έμφαση στην επιχειρηματικότητα.

 Η πρόκληση σήμερα είναι να διαμορφωθούν έξυπνες και καινοτόμες δράσεις. Πρέπει να εντοπίσουμε τους τομείς που η Περιφέρεια υπερέχει, να επικεντρώσουμε σε αυτούς το δυναμικό, τα μέσα και τους πόρους και να αξιοποιήσουμε κατάλληλα τις δυνατότητες που προσφέρει η γνώση.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Δ.Μυλωνά και των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ Η. Μαλλιά και Κ. Τσιριγώτη.

Στις επόμενες μέρες η ομάδα της Διαχειριστικής Αρχής θα πραγματοποιήσει  αντίστοιχες συναντήσεις εργασίες και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger