Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ενοχλήθηκε απ’ τη μουσική των γειτόνων η κόρη του Κάρολου Παπούλια!



Εκτός απ’ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια τις διακοπές τους έκαναν στη Λευκάδα και οι δύο κόρες του.
Ο Πρόεδρος στην περιοχή της Αγ. Κυριακής, απέναντι απ’ το Νυδρί της Λευκάδας, έχει τα τελευταία χρόνια αποκτήσει τρία σπίτια, γι’ αυτόν και τις δυο κόρες του.

Στην περιοχή υπάρχουν ακόμα κι άλλες βίλες, ορισμένες εκ των οποίων ενοικιάζονται σε ξένους κυρίως τουρίστες, υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, αφού το ενοίκιο σε μία απ’ αυτές για μια εβδομάδα ξεπερνά τις 5.000 ευρώ! 
Δίπλα λοιπόν απ’ τις βίλες των θυγατέρων του Προέδρου διέμενε οικογένεια Άγγλων τουριστών, στις αρχές Αυγούστου.
Όμως οι Άγγλοι είχαν τη συνήθεια να ξυπνούν γύρω στις 7 το πρωί και να κάνουν γυμναστική συνοδεία μουσικής.
Αυτή η μουσική, εκείνη την ώρα, ενόχλησε την κόρη του Καρ. Παπούλια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαχειριστή της βίλας.
Αυτός με τη σειρά του ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος απευθύνθηκε στους ενοικιαστές του και τους ζήτησε να σταματήσουν την… πρωινή γυμναστική ή τουλάχιστον να την κάνουν χωρίς μουσική!
Αλλά οι Άγγλοι αρνήθηκαν με το επιχείρημα ότι τα χρήματα που πληρώνουν για μια βίλα πολυτελείας είναι τόσα, που τους επιτρέπουν να γυμνάζονται ακόμα και… τα χαράματα με τη μουσική που επιθυμούν!
Και αρνήθηκαν να σταματήσουν τη συνήθειά τους. Σου λέει, αερόμπικ άνευ μουσικής δεν γίνεται!
Το θέμα δεν πήρε παραπάνω διαστάσεις. Η κόρη του Προέδρου απλά έκανε υπομονή, να περάσουν οι μέρες και να φύγουν οι ενοχλητικοί Άγγλοι.
Και ευχόμενη προφανώς να  μην είναι τόσο… περίεργοι και οι επόμενοι ενοικιαστές!
Τα βάσανα των εχόντων και κατεχόντων…


www.newsbomb.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger