Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κάθε μέρα σε όλη τη χώρα χωρίς επιστημονικές μελέτες αναπτύσσονται διάφορες δραστηριότητες που λειτουργούν εις βάρος του περιβάλλοντος και της οικολογικής ανάπτυξης. Το τελευταίο διάστημα με fast-track κινήσεις και με τα ειδικά χωροταξικά η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οδηγεί μια σειρά περιοχές σε «παραγωγικές χαβούζες» με ανεξέλεγκτες επιπτώσεις στους κατοίκους πολλών περιοχών, για τα κέρδη μιας κλίκας επιχειρηματιών. Το ίδιο συμβαίνει με τις ανεξέλεγκτες ιχθυοκαλλιέργειες στην περιοχή Καλάμου-Καστού με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις στο οικοσύστημα και στους κατοίκους της περιοχής.

Για την ανάπτυξη κάθε περιοχής τον πρώτο και τελευταίο λόγο πρέπει να διεκδικήσουν να έχουν οι κάτοικοι και όχι κάθε λογής συμφέροντα. Και αυτό πρέπει να το επιβάλλουν με το συνεχή αγώνα τους και όχι με αυταπάτες, ότι μέσα από τη Νομική Οδό μπορούν να πετύχουν αποτελέσματα. Αυτό έδειξε και ο αγώνας των πολιτών στην Κερατέα και στην Ιερισσό της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Και όχι κάθε λογής παράγοντες, δήμαρχοι και άλλοι, που ενώ στηρίζουν κεντρικά τα μνημόνια και αυτές τις πολιτικές να έρχονται υποκριτικά εκ των υστέρων να σταθούν «δίπλα» σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει από αυτές τις πολιτικές.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λευκάδος στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα των κατοίκων του Καλάμου-Καστού μέχρι την οριστική απομάκρυνση των ιχθυοκαλλιεργειών από την ευρύτερη περιοχή.

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛευκάδαςShare this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger