Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας


                                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων &Κηδεμόνων του 3ου Δημ.Σχολείου Λευκάδας,ανακοινώνει ότι έχει αποφασίσει εξ αρχής να συμμετάσχει στο πρόγραμμα <Πιλοτική απογευματινή επιμορφωτική δράση σε σχολεία>,που υλοποιείται από το Ι.Μ.Ε/Γ.Σ.Β.Ε.Ε και την περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Μέσα στα πλαίσια της δηνατότητας που έχουμε ως Σ΄θλλογος,αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε τις εξής δρασρηριότητες:
Ενεργή δράση στο<Δίκτυο στήριξης μαθητών>

1.Διαχωρισμός σκουπιδιών ανά τάξη,ούτως ώστε να κατανοήσουν τα παιδία τη χρησιμότητα των σκουπιδιών ανά κατηγορία και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινή πράξη.
2.Αποτέλεσμα του διαχωρισμού και της συλλογής των σκουπιδιών είναι και η δημιουργία κομποστοποιητή στο σχολείο μας.
3.Ήδη ξεκίνησαν μαθήματα χειροτεχνίας στους μαθητές μας από μέλη του συλλόγου μας.
4.Δεντροφύτευση και δημιουργία παρτεριών ανά τάξη.
5.Ενημερωτικές συναντήσεις με τη Σολική Σύμβουλο Α/θμιας Εκπ/σης κα. Βασιλική Κιτσάκη,σε συνεργασία πάντα με το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου-Οικογένιας.
6.Συνεχής ενημέρωση των γονιών-μελών του Συλλόγου μας για οπιοαδήποτε απόφαση παίρνουμε που αφορά τόσο τους ίδιους,όσο και τα παιδιά μας.
Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δε μένουμε στην ξερή κριτική,στη δημιουργία εντυπώσεων και στην υποτιθέμενη αντύσταση εναντίον της κατάστασης που μας έχουν φέρει όλοι αυτοί που κόπτονται σήμερα.Την αντίσταση και την αλλαγή θα τη φέρουν τα ίδια τα παιδιά που έχουν γίνει έρμαιο της δικής μας νοοτροπίας.Ας τα στηρίξουμε λοιπόν ,
Αφού παρουσιάστηκε η ευκαιρία με το προαναφερθέν πρόγραμμα,χωρίς να προσπαθούμε να τους επιβάλουμε τις δικές μας απόψεις και τα δικά μας όνειρα.Άρα την αλλαγή στην νοοτροπία τη χρειαζόμαστε εμείς οι γονείς.Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να είμαστε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι χωρίς τις παρωπίδες που μας επιβάλλει το σύστημα και ας δουλέψουμε όλοι μαζί με τα παιδιά μας για τα παιδιά μας.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger