Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

EQUAL SOCIETY: Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων Ζητούνται υπάλληλοι, πωλητές και προσωπικό εστίασης

EQUAL SOCIETY: Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων
Ζητούνται υπάλληλοι, πωλητές και προσωπικό εστίασης
Υπάλληλος για μόνιμη εργασία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, πωλητές και πωλήτριες για να απασχοληθούν στις παραλίες της Λευκάδας και δάσκαλος ελληνικών παραδοσιακών χορών είναι ορισμένες από τις νέες θέσεις εργασίας που συγκέντρωσε η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society.

Εποχικό επιστημονικό προσωπικό ζητείται και από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ενώ μικρή «ανάσα»  στους ανέργους προσφέρει και επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης, που υλοποιεί το Επιμελητήριο Λευκάδας. 
Συνολικά αυτή την εβδομάδα προσφέρονται 39 ενεργές θέσεις εργασίας σε τοπικές επιχειρήσεις, κυρίως εποχικού ενδιαφέροντος,  που αφορούν: γυμναστές, πωλητές, ρεσεψιονίστ, σερβιτόρους, καθαρίστριες, κομμωτές, καμαριέρες, προσωπικό κουζίνας,  μπουφέ, μπαρ, υπαλλήλους γραφείου κ.α. Σε ορισμένες από τις παραπάνω ειδικότητες οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εμπειρία και γνώση ξένης γλώσσας.
Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει  η ανακοίνωση του ΤΕΙ Ιονίων νήσων ότι ζητείται επιστημονικό προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου ή με σύμβαση ανάθεσης διδακτικού έργου και η υποβολή των αιτήσεων είναι έως τις 22 Ιουλίου.
Την ίδια ώρα «ανοικτό» παραμένει πρόγραμμα κατάρτισης του Επιμελητηρίου Λευκάδας που απευθύνεται αποκλειστικά σε ανέργους του λιανικού εμπορίου, συντήρησης και εμπορίας αυτοκινήτων και κατασκευών δομικών υλικών. Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η κάρτα ανεργίας.
«Αποτιμώντας το πρώτο μήνα λειτουργίας της «Δομής Ενημέρωσης Ανέργων & Επιχειρήσεων» μας δείχνει ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο» δήλωσε ο Σπύρος Φρεμεντίτης, πρόεδρος της Equal Society. «Καλύπτουμε μια βασική ανάγκη πληροφόρησης των ανέργων στο νησί και των επιχειρήσεων να βρουν το κατάλληλο προσωπικό. Ήδη τον πρώτο μήνα περισσότεροι από 100 άνεργοι επισκέφθηκαν ή επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τη Δομή της Λευκάδας και ζήτησαν βοήθεια για να διασυνδεθούν με τις τοπικές επιχειρήσεις. Ορισμένοι εξ αυτών επέλεξαν  να ενταχθούν και στο πρόγραμμα κατάρτισης «E- Gnosis», που επιδοτεί την εκπαίδευση για δωρεάν μαθήματα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οδηγεί στην αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ πιστοποίηση του Πανεπιστήμιου του Κέιμπριτζ. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι γιατί οι επιχειρήσεις αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και συνεργάζονται στη συγκέντρωση θέσεων εργασίας, προσφέροντας έτσι με τη σειρά τους μια κοινωνική υπηρεσία στους πολίτες του νησιού. Θέλω επιπλέον να ευχαριστήσω τους εξαίρετους συναδέλφους δημοσιογράφους απ’  όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, γιατί κάθε εβδομάδα προβάλλουν τον πίνακα με τις θέσεις εργασίας βοηθώντας έτσι τους συμπατριώτες μας ανέργους για να βρουν εργασία».   

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Γουιλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημήτρη Βερροιώτη γωνία, 1ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας.  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578 (8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.)  Email: equallefkada@gmail.com  Ιστοσελίδα:  www.equalsociety.gr
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger