Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Περιοδεία του Περιφερειάρχη Ι.Ν στα νησιά Καστός και Κάλαμος

Περιοδεία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στα νησιά Καστός και Κάλαμος


Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδος, κ.Θεόδωρο Βερύκιο,  επισκέφθηκαν την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013, τα νησιά  Καστό και  Κάλαμο, και ήρθαν σε επαφή με τους πολίτες, τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και τους Αντιδημάρχους, Καλάμου, κ. Φώτη Σώλο και του Καστού, κ. Πέτρο Γιαννούτσο.


Συζήτησαν θέματα που αφορούν τα δυο νησιά, είτε αρμοδιότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,  είτε του Δήμου Λευκάδος  όπως το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ  για τα  μικρά νησιά.
Στον Κάλαμο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Σ. Σπύρου,  και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, κ. Θ. Βερύκιος με τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, κ.κ. Θεόφιλο και είχαν συζήτηση για θέματα που αφορούν την Π.Ε Λευκάδος, αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Την επόμενη ημέρα,  Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, ο κ.Σπύρου, επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδος, όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με τον  Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδος, κ Θεόδωρο Βερύκιο, τους Περιφερειακούς  Συμβούλους,  κ. Ιωάννη  Μαλακάση και  κ.Δημοσθένη  Σκληρό,  καθώς επίσης και με  τους Διευθυντές των Υπηρεσιών  για θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες  της Π.Ε Λευκάδος.
Ιδιαίτερα ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που εξελίσσονται στο νησί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στην συνέχεια μετέβει στα γραφεία της Εταιρείας Τουρισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,  (ΕΤΙΝ) όπου και συζήτησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, ζητήματα Τουριστικής Προβολής αλλά και  θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της εταιρείας

    
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger