Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Υπογραφή σύναψης σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου για την ολοκλήρωση της παράκαμψης Αυλιωτών Κέρκυρας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                    Κέρκυρα 26 Ιουλίου 2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                       

                                                              




Στην υπογραφή  σύναψης σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου για την ολοκλήρωση της παράκαμψης Αυλιωτών  προχώρησε σήμερα Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, παρουσία του αναδόχου,  των Αντιπεριφερειαρχών  κ. Χρήστο  Σκούρτη, και  κ Χρήστο Άνθη αλλά και  Γενικού Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Υποδομών, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Νικήτα Καραλή.



Το έργο αφορά την πρόσβαση και παράκαμψη της περιοχής Αυλιωτών της Κέρκυρας, το οποίο  ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια.
Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις συνολικού ποσού 3.325.246,07 ευρώ. Το έργο προϋπολογισμού 720.000 ευρώ το οποίο υπογράφηκε  σήμερα με την ανάδοχο εταιρία ΦΡΕΚΟ ΑΤΕ ολοκληρώνεται.
 Πρόκειται για  ένα πολύ σημαντικό έργο για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όπου θα συμβάλλει στην βελτίωση της πρόσβασης από το Βόρειο συγκρότημα προς την πόλη της Κέρκυρας .  

Εθνική Οδό Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας

Παράλληλα κατατέθηκε σήμερα, στη  Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ο φάκελος του Τεχνικού Δελτίου του έργου για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής τμήματος της Εθνικής Οδού Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας  από την Πλατυτέρα έως την  διασταύρωση του Ποταμού.

Για το λόγο αυτό ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, ευχαρίστησε  τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, κ. Χ, Σκούρτη, αλλά  και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.E Κέρκυρας για την βοήθεια τους.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger