Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Ο Δήμος Λευκάδας εντάχθηκε στο πρόγραμμα πιλοτικής αξιολόγησης δομών και υπηρεσιών ΟΤΑ

Ο Δήμος Λευκάδας εντάχθηκε στο πρόγραμμα πιλοτικής αξιολόγησης δομών και υπηρεσιών ΟΤΑ και συγκεκριμένα μαζί  με άλλους 10 δήμους (Αθηναίων,
Αμφιλοχίας, Έδεσσας, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας, Λαρισαίων, Λεβαδέων, Λίμνης Πλαστήρα, Σκύρου, Κω) και τρείς περιφέρειες (Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας). Ο Δήμος προχώρησε στην αυτοαξιόλογησή του μέσω των δικών του μέσων, με τους δικούς του υπαλλήλους που υπηρετούν και γνωρίζουν, για την επιτάχυνση και την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης δομών (όχι αξιολόγηση προσωπικού) προκειμένου να διαγνωσθούν και να περιοριστούν οι αδυναμίες και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες ικανοποιώντας  την κοινωνία και τους δημότες μας.
          Σήμερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις της περασμένης Παρασκευής σχετικά με την επικείμενη κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμος μας αναστέλλει την αυτοαξιολόγηση των δομών του γιατί η στάση της κεντρικής κυβέρνησης αποδεικνύεται υποκριτική και εντελώς προσχηματική. Για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την διαδικασία αυτοαξιολόγησης.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

Google+ Badge

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Google+ Followers

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger