Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013, συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., κ. Φώτη Κουβέλη με θέμα τις νομοθετικές παρεμβάσεις στο Δημόσιο, τις απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, τις συγχωνεύσεις - καταργήσεις υπηρεσιών, την προώθηση νέων σκληρών μέτρων σε βάρος των εργαζόμενων.


Στη συνάντηση ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ζήτησαν τη στήριξη των αιτημάτων των Δημοσίων Υπαλλήλων καταθέτοντας τις προτάσεις τους για μια σειρά ζητήματα που αφορούν την αναγκαιότητα αναβάθμισης της Δημόσιας Διοίκησης, που με κανένα τρόπο δεν συνδέεται με απολύσεις προσωπικού, τη λειτουργία της προς όφελος των πολιτών, ενώ ζήτησαν από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. την καταψήφιση όλων των κυβερνητικών μέτρων που  στόχο έχουν τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., κ. Φ. Κουβέλης δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει νομοθετικές πρωτοβουλίες στήριξης των αιτημάτων των Δημοσίων Υπαλλήλων και τόνισε ότι η αναγκαία μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα, ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία του και οι παρεχόμενες υπηρεσίες, δεν μπορεί να υλοποιηθεί με απολύσεις εργαζομένων. Επίσης, εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. τονίζοντας ότι απαιτείται άμεση ενίσχυσή του από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για να μην οδηγηθεί σε κατάρρευση.

Τέλος, δεσμεύτηκε να καταψηφίσει την έξω από κάθε λογική, όπως υπογράμμισε, ιδιωτικοποίηση των Δημοσίων Εταιριών Ύδρευσης.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger