Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Παράδοση- Παραλαβή στην ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, σε κλίμα συγκίνησης

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 και ώρα 18.30, η τελετή παράδοσης- παραλαβής στην ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.Η αλήθεια είναι ότι τέτοια τελετή παραλαμβάνει για πρώτη φορά στα 31 χρόνια ιστορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, αφού και τα 31 χρόνια, πρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πρέβεζας- Λευκάδας, ήταν ο κ. Δημήτρης Τραχανάς! Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Τραχανάς
, τόνισε: "Κύριε πρόεδρε καταρχάς σας εύχομαι συγχαρητήρια για την εκλογή σας, σε σας και τα υπόλοιπα μέλη, του διοικητικού σας συμβουλίου. Επίσης συγχαρητήρια για την ευθύνη που αναλαμβάνετε να συνεχίσετε ως πρόεδρος στην Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων. Εγώ με ανάμεικτα συναισθήματα, ύστερα από τόσα χρόνια και από προσωπική γνωριμία και έχουμε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, παραδίδω σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου και έχω και μια ψυχολογική φόρτιση γιατί αποχωρίζομαι αυτή τη θέση, την οποία αποχωρίζομαι οικειοθελώς. Κύριε πρόεδρε σας παραδίδω μια Ένωση με ιδιόκτητα γραφεία, σας παραδίδω μια Ένωση η οποία δεν οφείλει τίποτα, σε κανέναν οφειλέτη. Το κυριότερο όμως πιστεύω είναι ότι σας αφήνω μία Ένωση σε ότι αφορά το αξιόπιστο του ποδοσφαίρου, με τα λάθη μας, με τις παραλείψεις μας, κατορθώσαμε να το φέρουμε σε ένα επίπεδο, που πιστεύω, πολλές Ενώσεις θα το ζήλευαν! Σας προτρέπω, με όλο το σεβασμό προς το συμβούλιό σας και το πρόσωπό σας, να μεγαλώσετε αυτό το έργο και είμαι σίγουρος ότι το μπορείτε. Να προσπαθήσετε να αποφύγετε να είστε... σωματειακοί."
Η προτροπή του κ. τραχανά ήταν προς το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, είναι να είναι ένα διοικητικό συμβούλιο όλων των σωματείων και να υπάρχει συνεργασία και με μέλη που δεν ανήκουν στο συνδυασμό της πλειοψηφίας! "Σας εύχομαι υγεία πάνω απ' όλα, να είστε σιδεροκέφαλοι και κάθε επιτυχία στο έργο σας κι εσείς πρόεδρε προσωπικά και στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, σας ευχαριστώ και σας παραδίδω αυτή τη στιγμή, να συνεχίσετε το έργο.". Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας: "Κύριε πρόεδρε, αγαπητέ Τάκη, θα τολμήσω λόγω της προσωπικής μας σχέσης, εκτός της θεσμικής ιδιότητας που είχατε. Να σας ευχαριστήσω και προσωπικά και εκ μέρους των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα είμαι κι εγώ φορτισμένος, όπως ο απερχόμενος πρόεδρος- που μόνο απερχόμενος δεν θα είναι- θα είναι πάντα στη συνείδησή μας ο πρόεδρος και υποσχόμαστε πρόεδρε, να φανούμε αντάξιοι της προσπάθειας που έχεις καταβάλλει και να είμαστε άξιοι συνεχιστές, του έργου σου. Ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια δεν χρειάζονται για τον Τάκη Τραχανά, είναι γνωστός σε όλους. Καλή επιτυχία σε όλους μας. "
Στη συνέχεια βγήκαν κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες, το νέο Δ.Σ. ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και τα οικονομικά στοιχεία της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.
Σπύρος Πλέουρας


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger