Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Μόνο με την ιδιωτική πρωτοβουλία μπορούμε να προχωρήσουμε


Ο Σύλλογος επαγγελματιών και προστασίας περιβάλλοντος Νικιάνας αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τα πλέον θερμά του συγχαρητήρια στο LEFKAS DIVING CENTER του Χρήστου Χαλικιά στη Νικιάνα , καθώς και στους δύτες εθελοντές για την πρωτοβουλία που έλαβαν καθαρίζοντας αφιλοκερδώς το βυθό του λιμανιού της Νικιάνας από το πλήθος των αντικειμένων τα οποία δυστυχώς εμείς οι πολίτες είχαμε αποθέσει.Η ενέργεια αυτή τους τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί παράδειγμα για όλους μας , διδάσκοντας μας ότι τα προβλήματα δεν επιλύονται θεωρητικά αλλά με πράξεις και ενέργειες όπως η παραπάνω.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας μετά την δημιουργηθείσααπαράδεκτης εικόνας εξαιτίας της αποχής του προσωπικού καθαριότητας του Δήμου Λευκάδος και επειδή η συσσώρευση όγκου σκουπιδιών εγκυμονούσε κινδύνους για την υγεία των πολιτών αφενός αλλά και δυσάρεστη εικόνα στους χιλιάδες τουρίστες της περιοχής αφ ετέρου , αποφάσισε να παρέμβει πάραυτα , μισθώνοντας φορτηγό όχημα και εργάτες και προβαίνοντας στην περισυλλογή των σκουπιδιών.

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε για μια ακόμη φορά να διαβεβαιώσει τους κατοίκους της Νικιάνας ότι σε κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει θα είναι παρών και θα επιδιώκει είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στην επίλυση του.
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger