Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σε εξέλιξη ο 6ος κύκλος του έργου καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα ΚέρκυραςΗ δράση καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας συνεχίζεται με ικανοποιητικά έως τώρα αποτελέσματα. Ήδη, από την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, ξεκίνησε η δράση του 6ου κύκλου εφαρμογών, ο οποίος εξελίσσεται έως την 30η του μηνός.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας, Χρήστος- Ηρακλής Σκούρτης, ανέφερε ότι έχει σχεδόν πραγματοποιηθεί το ήμισυ της δράσης αυτής και τα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση τόσο με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και όσο και με την ανάδοχο εταιρεία προκειμένου να έχω πλήρη εικόνα για την εξέλιξη και την αποτελεσματικότητα του έργου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας, οι οποίοι, επισημαίνοντας τα κατά τόπους προβλήματα, και αναφέρομαι στα αιτήματα που έχουν υποβάλει υποδεικνύοντας τις περιοχές στις οποίες διαπιστώνεται ενοχλητική έξαρση των κουνουπιών, διευκολύνουν και συμβάλλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος».


Ο 6ος κύκλος του έργου, προβλέπει δράσεις στις δημοτικές ενότητες Φαιάκων, Θιναλίων, Εσπερίων, Αγίου Γεωργίου, Παρελίων, Λευκιμαίων και Αχιλλείων. Επιπλέον, προβλέπεται να πραγματοποιηθούν ψεκασμοί στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Κέρκυρας και στα προάστια αυτού. Τέλος, πέραν των ανωτέρω, έκτακτες εφαρμογές πραγματοποιούνται και σε περιοχές που οι δειγματοληψίες δείχνουν υπερμεγέθη πληθυσμό κουνουπιών καθώς επίσης και σε περιοχές που έχουν υποδείξει οι πολίτες. 
Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger