Πατήστε στην εικόνα να μεταφερθείτε στο καινούριο site

Σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star οι τελευταίες εξελίξεις για τον Σκορπιό!


Συνεχίζεται το ρεπορτάζ στο Σκορπιό, με το νέο ιδιοκτήτη τον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ να μας απασχολεί καθημερινά μιας και όλοι προσπαθούν με τον έναν ή και μεν τον άλλο τρόπο να μάθουν τι γίνεται στο Σκορπιό.

Ο κος Ριμπολόβλεφ εξέφρασε τη επιθυμία στο νησί να επικρατούν όσο το δυνατόν χαμηλοί τόνοι γύρω από τη παρουσία του για αυτό το λόγο ανέλαβε τώρα παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία Security να διασφαλίσει την προσωπική του ζωή και αυτή της οικογένειάς του. Τίποτα δεν θέλει να διαρρέει προς τα έξω, ούτε πληροφορίες, ούτε η οποιαδήποτε επίσκεψη προσώπων.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει εγκατασταθεί από την Τρίτη η εταιρεία Core Security στο νησί. Η συγκριμένη εταιρεία έχει την βάση της στην Βοστόνη και στο Buenos Aires.
Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και επί τω πλείστων πρώην πεζοναύτες. Στο πελατολόγιο της συγκριμένης εταιρείας ανήκουν κυβερνητικά και πολιτικά πρόσωπα από όλο τον κόσμο. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν δισεκατομμύρια λόγους να εξασφαλίσουν την προσωπική τους αλλά και την οικονομική τους ακεραιότητα όπως ο κος Ριμπολόβλεφ.
Στο πελατολόγιο δεν θα βρούμε όμως μόνο πολιτικούς και επιχειρηματίες αλλά επίσης πολύ γνωστά ονόματα της show bizz όπως αυτό του David και της Victorias Beckham. Διακριτικά αλλά πάντα με απόλυτη ασφάλεια κινούνται αυτά τα πρόσωπα συνοδευόμενα από ανθρώπους της συγκεκριμένης εταιρείας στις όποιες κοσμικές εξόδους και όπως βλέπουμε ποτέ δεν έχει καταφέρει κανείς να τους πλησιάσει.
Όσον αφορά την αποστολή τους στον Σκορπιό από την Τρίτη βρίσκονται στο νησί 6 άτομα της Core Security προκειμένου να ασφαλίσουν το νησί. Να εντοπίσουν τις όποιες «διαρροές» και να τις φροντίσουν. Από ελικόπτερο έχει αποτυπωθεί σε αερογραφίες όλο το νησί, χθες μάλιστα μετρήθηκε και καταγράφηκε η περίμετρος των ακτών του νησιού. Σκοπός είναι να τοποθετηθούν 11 φυλάκια στο νησί τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες κάμερες με υπέρυθρες ακτίνες, οι οποίες κάμερες θα καταγράφουν οτιδήποτε κινείται γύρω, από και προς το νησί. Οι καιροί αλλάζουν, και το πιο μικρό μυρμήγκι θα πρέπει από τώρα και πέρα να έχει «κάρτα διαμονής» για τα νησί.... Ο Big Brother από την Ρωσία εγκαταστάθηκε και όλα καταγράφονται....

Κατερίνα Μεσσήνη

Υ.Γ. Χθες μετέβησαν επίσης συνεργεία από τον Νυδρί  στο νησί με το Ferry Boat για να ξεκινήσουν τις εργασίες για την ανακαίνιση των σπιτιών.


Share this article :


Η ατομική, εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία ιδεών (κοινωνία). Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.


.

.

.

.

.

.

.

.

>> ΑΓΑΠΗΤΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Σας καλωσορίζουμε στο μικρόκοσμο της τοπικής ενημέρωσης με μια εφημερίδα που φιλοδοξεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια. Η Lefkas News δημιουργήθηκε από μια ομάδα ντόπιων νέων ανθρώπων που αγαπούν τη Λευκάδα και νοιάζονται γι’ αυτήν. Ο προβληματισμός αυτός αποτελεί το γνώμονα των προσπαθειών μας και με αυτόν θα κινηθούμε. Στις σελίδες της εφημερίδας θα βρείτε θέματα της τοπικής πολιτικής ατζέντας, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση. Η ομάδα της Lefkas News

Αναγνώστες

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Recent Post

Hmerologio
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. LefkadaNews .gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger